pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yk Enerji "Ulusal Kalite Hareketi"ne Dahil Oldu

Spor 10.05.2018 - 11:23, Güncelleme: 10.05.2018 - 11:23
 

Yk Enerji "Ulusal Kalite Hareketi"ne Dahil Oldu

İSTANBUL (AA) - Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ (YK Enerji) , Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Ulusal...

İSTANBUL (AA) - Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ (YK Enerji) , Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi'ne (UKH) dahil oldu. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, ulusal kalite bilincinin geliştirilmesi ve mükemmellik modeli uygulamalarının yaygınlaştırılması amacıyla KalDer tarafından yürütülen UKH "İyi Niyet Bildirgesi" YK Enerji ve KalDer yetkililerince imzalandı. Açıklamada görüşlerine yer verilen YK Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Dinç, elektrik üretim sektöründe paydaş memnuniyeti sağlayarak kesintisiz enerji üretmek için UKH sürecine katıldıklarını belirterek, "Bugün imza attığımız İyi Niyet Bildirgesi ile KalDer’le başlattığımız bu iş birliğini önemsiyor ve bu yolculukta gerekli olan tüm faaliyetleri planlayarak mükemmellik kültürünün artırılmasını hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Termik santraller arasında bu sürece adım atan ilk firma olduklarını belirten YK Enerji Yönetim Sistemleri Direktörü Arzu Ergül ise "Şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde kalite yolcuğunda yaptığımız çalışmaların paydaşlarımız üzerindeki etkisini ölçüyoruz, elde ettiğimiz verileri süreçlerimizin iyileştirilmesinde kullanıyoruz." ifadesini kullandı. Ege bölgesinde yer alan YK Enerji, Yeniköy ve Kemerköy Termik santrallerinde 1050 megavat kurulu güçle elektrik üretimi yapıyor.
İSTANBUL (AA) - Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ (YK Enerji) , Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Ulusal...

İSTANBUL (AA) - Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ (YK Enerji) , Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi'ne (UKH) dahil oldu.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, ulusal kalite bilincinin geliştirilmesi ve mükemmellik modeli uygulamalarının yaygınlaştırılması amacıyla KalDer tarafından yürütülen UKH "İyi Niyet Bildirgesi" YK Enerji ve KalDer yetkililerince imzalandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen YK Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Dinç, elektrik üretim sektöründe paydaş memnuniyeti sağlayarak kesintisiz enerji üretmek için UKH sürecine katıldıklarını belirterek, "Bugün imza attığımız İyi Niyet Bildirgesi ile KalDer’le başlattığımız bu iş birliğini önemsiyor ve bu yolculukta gerekli olan tüm faaliyetleri planlayarak mükemmellik kültürünün artırılmasını hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Termik santraller arasında bu sürece adım atan ilk firma olduklarını belirten YK Enerji Yönetim Sistemleri Direktörü Arzu Ergül ise "Şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde kalite yolcuğunda yaptığımız çalışmaların paydaşlarımız üzerindeki etkisini ölçüyoruz, elde ettiğimiz verileri süreçlerimizin iyileştirilmesinde kullanıyoruz." ifadesini kullandı.

Ege bölgesinde yer alan YK Enerji, Yeniköy ve Kemerköy Termik santrallerinde 1050 megavat kurulu güçle elektrik üretimi yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.