pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Yılın Siyasetçisi" Ödülü Karacan'a Verildi

26.03.2018 - 15:08, Güncelleme: 26.03.2018 - 15:08
 

"Yılın Siyasetçisi" Ödülü Karacan'a Verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Tanıtım Grubu "Yılın Siyasetçisi" Ödülünü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'a...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Tanıtım Grubu "Yılın Siyasetçisi" Ödülünü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'a verdi.Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Eskişehir Tanıtım Ödül Töreni"nde bilim, iş dünyası, basın, sanat ve cemiyet hayatından birçok kişiye ödül verildi.Törende, Karacan'ın "Yılın Siyasetçisi" Ödülünü sinema oyuncusu Tamer Yiğit takdim etti. Eskişehir doğumlu eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, iş adamı ve siyasetçi Bedrettin Dalan, çekimleri Eskişehir'de yapılan "Savaşçı" dizisinin yönetmeni Faruk Uçan ve gazeteci Muharrem Esen de ödüllerini Karacan'ın elinden aldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Tanıtım Grubu "Yılın Siyasetçisi" Ödülünü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'a...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Tanıtım Grubu "Yılın Siyasetçisi" Ödülünü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'a verdi.

Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Eskişehir Tanıtım Ödül Töreni"nde bilim, iş dünyası, basın, sanat ve cemiyet hayatından birçok kişiye ödül verildi.

Törende, Karacan'ın "Yılın Siyasetçisi" Ödülünü sinema oyuncusu Tamer Yiğit takdim etti.

Eskişehir doğumlu eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, iş adamı ve siyasetçi Bedrettin Dalan, çekimleri Eskişehir'de yapılan "Savaşçı" dizisinin yönetmeni Faruk Uçan ve gazeteci Muharrem Esen de ödüllerini Karacan'ın elinden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.