pendik escort bayan
ak

Yılın Öğretmenine Vali Gül Başarı Belgesi Verdi

Kültür-Sanat 28.11.2017 - 20:34, Güncelleme: 28.11.2017 - 20:34
 

Yılın Öğretmenine Vali Gül Başarı Belgesi Verdi

Vali Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı tarafından yılın öğretmeni seçilen Hakan Eraslan'ı makamında kabul ederek başarı belgesi verdi.

Vali Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı tarafından yılın öğretmeni seçilen Hakan Eraslan'ı makamında kabul ederek başarı belgesi verdi. Vali Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı tarafından yılın öğretmeni seçilen Hakan Erslan'ı makamında kabul ederek başarı belgesi verdi. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 81 ilden davet ettiği öğretmenler arasında yer alan ve yılın öğretmeni seçilen 41 yaşındaki sınıf öğretmeni Hakan Eraslan Ankara'daki programın ardından Sivas'a döndü. Kılıçarslan İlkokulu'nda görev yapan öğretmeni Sivas Valisi Davut Gül makamında kabul etti. Öğretmeni tebrik eden Vali Gül, "Öğretmenlerimizin 24 Kasım'da öğretmenler gününü kutladık. Orada da sıkça gündeme geldi. Öğretmenlerimizin iyi yaptıkları uygulanabilir projeleri zaman zaman Milli Eğitime, kendi okullarına ve çeşitli yerlere veriyorlar. Hakan hocamızda Sivas'ta yılın öğretmeni olarak belirlenip Ankara'daki toplantıya gönderdik. Hakan hocamız öğretmenlerden bir tanesi ama öğretmenlerimizden önemli bir kısmı büyük fedakârlık yaparak işlerini yapıyorlar. Hakan hocamızında dört tane projesi vardı. Bu projelerin dışında ayrıca bedensel engelli bir öğrencimizi ilkokulda 5 yıl boyunca evinden okula, okuldan eve götürdüğüne şahitlik ettik. Ankara'daki toplantıda da hem Başbakanımız hem Milli Eğitim Bakanımız çok yakından ilgilendi" dedi.Başarı belgesini aldığı için çok mutlu olduğunu ifade eden öğretmen Hakan Eraslan ise, "Mesleğimi çok seviyorum. Öğretmenliği çok seviyorum. Yeni projeler yapmak adına öğrencilerimle vakit geçirmeyi çok seviyorum. Öğrencilerimin gelişimi adına onlarla daha çok proje yapmayı hedefliyorum. Yapmış olduğumuz projeler öğrencilerimize ve velilerimize okuma kültürünü aşılamak için yaptığımız projelerdi. Hepsini sonuçlandırdık. Yeni projeler üzerindeyiz" diye konuştu. - Sivas
Vali Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı tarafından yılın öğretmeni seçilen Hakan Eraslan'ı makamında kabul ederek başarı belgesi verdi.
Vali Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı tarafından yılın öğretmeni seçilen Hakan Eraslan'ı makamında kabul ederek başarı belgesi verdi.
 
Vali Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı tarafından yılın öğretmeni seçilen Hakan Erslan'ı makamında kabul ederek başarı belgesi verdi. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 81 ilden davet ettiği öğretmenler arasında yer alan ve yılın öğretmeni seçilen 41 yaşındaki sınıf öğretmeni Hakan Eraslan Ankara'daki programın ardından Sivas'a döndü.
 
Kılıçarslan İlkokulu'nda görev yapan öğretmeni Sivas Valisi Davut Gül makamında kabul etti. Öğretmeni tebrik eden Vali Gül, "Öğretmenlerimizin 24 Kasım'da öğretmenler gününü kutladık. Orada da sıkça gündeme geldi. Öğretmenlerimizin iyi yaptıkları uygulanabilir projeleri zaman zaman Milli Eğitime, kendi okullarına ve çeşitli yerlere veriyorlar. Hakan hocamızda Sivas'ta yılın öğretmeni olarak belirlenip Ankara'daki toplantıya gönderdik. Hakan hocamız öğretmenlerden bir tanesi ama öğretmenlerimizden önemli bir kısmı büyük fedakârlık yaparak işlerini yapıyorlar. Hakan hocamızında dört tane projesi vardı. Bu projelerin dışında ayrıca bedensel engelli bir öğrencimizi ilkokulda 5 yıl boyunca evinden okula, okuldan eve götürdüğüne şahitlik ettik. Ankara'daki toplantıda da hem Başbakanımız hem Milli Eğitim Bakanımız çok yakından ilgilendi" dedi.

Başarı belgesini aldığı için çok mutlu olduğunu ifade eden öğretmen Hakan Eraslan ise, "Mesleğimi çok seviyorum. Öğretmenliği çok seviyorum. Yeni projeler yapmak adına öğrencilerimle vakit geçirmeyi çok seviyorum. Öğrencilerimin gelişimi adına onlarla daha çok proje yapmayı hedefliyorum. Yapmış olduğumuz projeler öğrencilerimize ve velilerimize okuma kültürünü aşılamak için yaptığımız projelerdi. Hepsini sonuçlandırdık. Yeni projeler üzerindeyiz" diye konuştu. - Sivas
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.