pendik escort bayan
ak

Yılın Öğretmeninden Aydın'a Ziyaret

30.11.2017 - 16:58, Güncelleme: 30.11.2017 - 16:58
 

Yılın Öğretmeninden Aydın'a Ziyaret

SİVAS (AA) - Açık lise okuyan engelli bir öğrenciye verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yılın öğretmeni seçilen...

SİVAS (AA) - Açık lise okuyan engelli bir öğrenciye verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yılın öğretmeni seçilen Kılıçaslan İlköğretim Okulu sınıf öğretmenlerinden Hakan Eraslan, Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde her yıl seçilen yılın öğretmeni bu sene Sivas'tan seçildi.Engelli bir öğrencinin eğitim sürecinde gerçekleştirdiği yardımlar nedeniyle yılın öğretmeni seçilen Hakan Eraslan ve Kılıçaslan İlkokulu Müdür Ahmet Turan Arslanbüken, Başkan Aydın’ı makamında ziyaret etti.Aydın, Eraslan'ı kutlayarak, "Engelli kardeşimizi bundan sonra Sivas Belediyesi olarak biz taşıyacağız. Bu konuda daha önce başlattığımız engelsiz hizmet aracı uygulamamız var." ifadelerini kullandı.Okul Müdürü Arslanbüken de Eraslan'ın çok sayıda projeye imza attığını belirterek, "Gerçekleştirdiği projelerin büyük bir kısmı da toplum yararına olan projeler. Bizde elimizden geldiğince kendisine destek olmaya çalışıyoruz." açıklamasında bulundu. Eraslan da gerçekleştirdiği diğer projeler hakkında bilgi vererek, "Mesleğimizi severek yapıyoruz. Bir öğrencinin bir şeyler öğrenmesi bizler için çok önemli. Bu kapsamda velilere yönelik çalışmalar da gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.Aydın, ziyaretin anısına Eraslan ve Arslanbüken'e çeşitli hediyeler verdi.
SİVAS (AA) - Açık lise okuyan engelli bir öğrenciye verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yılın öğretmeni seçilen...

SİVAS (AA) - Açık lise okuyan engelli bir öğrenciye verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yılın öğretmeni seçilen Kılıçaslan İlköğretim Okulu sınıf öğretmenlerinden Hakan Eraslan, Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde her yıl seçilen yılın öğretmeni bu sene Sivas'tan seçildi.

Engelli bir öğrencinin eğitim sürecinde gerçekleştirdiği yardımlar nedeniyle yılın öğretmeni seçilen Hakan Eraslan ve Kılıçaslan İlkokulu Müdür Ahmet Turan Arslanbüken, Başkan Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Aydın, Eraslan'ı kutlayarak, "Engelli kardeşimizi bundan sonra Sivas Belediyesi olarak biz taşıyacağız. Bu konuda daha önce başlattığımız engelsiz hizmet aracı uygulamamız var." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Arslanbüken de Eraslan'ın çok sayıda projeye imza attığını belirterek, "Gerçekleştirdiği projelerin büyük bir kısmı da toplum yararına olan projeler. Bizde elimizden geldiğince kendisine destek olmaya çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

Eraslan da gerçekleştirdiği diğer projeler hakkında bilgi vererek, "Mesleğimizi severek yapıyoruz. Bir öğrencinin bir şeyler öğrenmesi bizler için çok önemli. Bu kapsamda velilere yönelik çalışmalar da gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Aydın, ziyaretin anısına Eraslan ve Arslanbüken'e çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.