pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası

06.05.2019 - 12:43, Güncelleme: 06.05.2019 - 12:43
 

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası

- Kocaeli, 6 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya ile il sıralamasında birinci oldu

ANKARA (AA) - Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası, Ankara'da yapıldı.Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Ankara'da gerçekleştirilen organizasyonda Kocaeli, 6 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya ile il sıralamasında birinci oldu.Konya 3 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya ile ikinciliği elde ederken, Manisa 2 altın, 2 gümüş ve 9 bronz madalya ile üçüncü sırada yer aldı.Müsabakalar sonunda birincilik elde eden sporcular şunlar:Kızlar:57 kilo: Nur Birer 64 kilo: Ecem Baysuğ+63 kilo: Elif KuşçuErkekler:66 kilo: Çağrı Baydak73 kilo: Arda Özen+73 kilo: Kaan Engin
- Kocaeli, 6 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya ile il sıralamasında birinci oldu


ANKARA (AA) - Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası, Ankara'da yapıldı.

Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Ankara'da gerçekleştirilen organizasyonda Kocaeli, 6 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya ile il sıralamasında birinci oldu.

Konya 3 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya ile ikinciliği elde ederken, Manisa 2 altın, 2 gümüş ve 9 bronz madalya ile üçüncü sırada yer aldı.

Müsabakalar sonunda birincilik elde eden sporcular şunlar:

Kızlar:

57 kilo: Nur Birer

64 kilo: Ecem Baysuğ

+63 kilo: Elif Kuşçu

Erkekler:

66 kilo: Çağrı Baydak

73 kilo: Arda Özen

+73 kilo: Kaan Engin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.