pendik escort bayan
ak

Yıldızlar Masa Tenisi Grup Müsabakası Sona Erdi

15.01.2017 - 16:28, Güncelleme: 15.01.2017 - 16:28
 

Yıldızlar Masa Tenisi Grup Müsabakası Sona Erdi

MALATYA (AA) - Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Erkek ve Bayanlar Masa Tenisi Malatya Grup Müsabakaları...

MALATYA (AA) - Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Erkek ve Bayanlar Masa Tenisi Malatya Grup Müsabakaları sona erdi. Yakınca Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalarda, Sivas, Gümüşhane, Adana, Kayseri, Kahramanmaraş, Van, Elazığ, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Gaziantep ve Ağrı'dan 42 erkek, 32 kadın 74 sporcu mücadele etti. Müsabakalar sonunda bayanlarda, Kahramanmaraş On iki Şubat Ortaokulu birinci, Kayseri Melikgazi Kıranardı Ortaokulu ikinci, Gaziantep Şehitkamil Sani Konukoğlu Ortaokulu üçüncü oldu.Erkeklerde ise Gaziantep Şehitkamil Sani Konukoğlu Ortaokulu birinciliği, Hatay Samandağı Değirmenbaşı Ortaokulu ikinciliği, Kayseri Melikgazi Kıranardı Ortaokulu da üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren okullara madalya ve başarı belgeleri verildi.Bayanlar ve erkeklerde ilk üç sırayı alan okul takımları, 10-12 Mart tarihlerinde Sinop'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasında mücadele edecek.
MALATYA (AA) - Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Erkek ve Bayanlar Masa Tenisi Malatya Grup Müsabakaları...

MALATYA (AA) - Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Erkek ve Bayanlar Masa Tenisi Malatya Grup Müsabakaları sona erdi.

Yakınca Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalarda, Sivas, Gümüşhane, Adana, Kayseri, Kahramanmaraş, Van, Elazığ, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Gaziantep ve Ağrı'dan 42 erkek, 32 kadın 74 sporcu mücadele etti.

Müsabakalar sonunda bayanlarda, Kahramanmaraş On iki Şubat Ortaokulu birinci, Kayseri Melikgazi Kıranardı Ortaokulu ikinci, Gaziantep Şehitkamil Sani Konukoğlu Ortaokulu üçüncü oldu.

Erkeklerde ise Gaziantep Şehitkamil Sani Konukoğlu Ortaokulu birinciliği, Hatay Samandağı Değirmenbaşı Ortaokulu ikinciliği, Kayseri Melikgazi Kıranardı Ortaokulu da üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren okullara madalya ve başarı belgeleri verildi.

Bayanlar ve erkeklerde ilk üç sırayı alan okul takımları, 10-12 Mart tarihlerinde Sinop'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasında mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.