pendik escort bayan
ak

Yıldızkent Camisi İbadete Açıldı

14.12.2018 - 13:43, Güncelleme: 14.12.2018 - 13:43
 

Yıldızkent Camisi İbadete Açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde yaptırılan Yıldızkent Camisi, ibadete açıldı. Eski Belediye Başkanı Ahmet Şimşek...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde yaptırılan Yıldızkent Camisi, ibadete açıldı. Eski Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve bir grup hayırsever tarafından yaptırılan camide ilk cuma namazını Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik kıldırdı. Kaymakam Mustafa Altınpınar, Belediye Başkanı Murat Gürbüz, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz, Eski Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cuma namazı sonrası AA muhabirine cami hakkında bilgi veren Şimşek, "Aydınlıkevler Mahallesi Sorgun'un en büyük mahallesidir. Bu mahallemizin nüfusu her geçen gün artıyor ve kuzey yönünde birçok site yapılıyor. Sorgun merkezde 50'nin üzerinde cami bulunmasına karşılık, burada maalesef hiç cami yoktu ve insanlar namaz kılmak için 2-3 kilometre yürümek zorunda kalıyordu. Camimiz bugün hizmete açıldı, hayırlı olsun." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde yaptırılan Yıldızkent Camisi, ibadete açıldı. Eski Belediye Başkanı Ahmet Şimşek...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde yaptırılan Yıldızkent Camisi, ibadete açıldı.

Eski Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve bir grup hayırsever tarafından yaptırılan camide ilk cuma namazını Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik kıldırdı.

Kaymakam Mustafa Altınpınar, Belediye Başkanı Murat Gürbüz, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz, Eski Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cuma namazı sonrası AA muhabirine cami hakkında bilgi veren Şimşek, "Aydınlıkevler Mahallesi Sorgun'un en büyük mahallesidir. Bu mahallemizin nüfusu her geçen gün artıyor ve kuzey yönünde birçok site yapılıyor. Sorgun merkezde 50'nin üzerinde cami bulunmasına karşılık, burada maalesef hiç cami yoktu ve insanlar namaz kılmak için 2-3 kilometre yürümek zorunda kalıyordu. Camimiz bugün hizmete açıldı, hayırlı olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.