pendik escort bayan
ak

Yıldız'dan Aa'ya Ziyaret

19.01.2017 - 16:28, Güncelleme: 19.01.2017 - 16:28
 

Yıldız'dan Aa'ya Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, AA'nın Sivas Bürosu'nu ziyaret etti.Yıldız, ziyarette çalışmaları ve projeleri...

SİVAS (AA) - Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, AA'nın Sivas Bürosu'nu ziyaret etti.Yıldız, ziyarette çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.Arıcılık ve küçükbaş hayvancılıkla ilgili projeleri olduğunu belirten Yıldız, çiftçilere bilinçli tarım ve hayvancılık yapmalarını tavsiye etti.Sivas'ın önemli bir coğrafyaya sahip olduğunu dile getiren Yıldız, "Tarım ve hayvancılık Sivas için çok önemli bir konu. Biz de bu konuda önemli çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımızın tanıtılması noktasında da basından destek bekliyoruz." diye konuştu.Tarım sigortasının önemine değinen Yıldız, çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine mutlaka sigorta yaptırmalarını önerdi.AA Sivas Büro Sorumlusu Önder Felek de Yıldız'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, AA'nın Sivas Bürosu'nu ziyaret etti.Yıldız, ziyarette çalışmaları ve projeleri...

SİVAS (AA) - Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, AA'nın Sivas Bürosu'nu ziyaret etti.

Yıldız, ziyarette çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Arıcılık ve küçükbaş hayvancılıkla ilgili projeleri olduğunu belirten Yıldız, çiftçilere bilinçli tarım ve hayvancılık yapmalarını tavsiye etti.

Sivas'ın önemli bir coğrafyaya sahip olduğunu dile getiren Yıldız, "Tarım ve hayvancılık Sivas için çok önemli bir konu. Biz de bu konuda önemli çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımızın tanıtılması noktasında da basından destek bekliyoruz." diye konuştu.

Tarım sigortasının önemine değinen Yıldız, çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine mutlaka sigorta yaptırmalarını önerdi.

AA Sivas Büro Sorumlusu Önder Felek de Yıldız'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.