pendik escort bayan
ak

Yıldız Dağı'nda sezon açılıyor

Siyaset 13.12.2018 - 14:38, Güncelleme: 13.12.2018 - 14:38
 

Yıldız Dağı'nda sezon açılıyor

SİVAS Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde hafta sonu sezon açılışı gerçekleştirilecek.

SİVAS Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde hafta sonu sezon açılışı gerçekleştirilecek. Sivas Valisi Salih Ayhan, "Pistlerimiz hazırlanıyor. 20 santim üzerinde kar var. Ayrıca yapay karlama sistemimiz de çalışıyor" dedi.Yeni sezonda farklı ve nitelikli çalışmalarla Yıldız Dağı'nda ziyaretçi sayısını da artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Ayhan, "Vatandaşlarımızın ilgisini artırmak, çocukların kayak sporu ile hemhal olmasını sağlamak, hafta sonları ve gece aktivitelerini zenginleştirmek için çeşitli hazırlıklar yapıldı. İnşallah 2018-2019 kış sezonunda Yıldız Dağı geçmişinden çok daha geniş katılımlı bir hale gelecek. Bu dönem 5'inci sezonunu geçirecek olan Yıldız Dağı, hizmetin zirvesinde olacak. Elbette eksikliklerimiz var ancak onları da gidereceğiz. Örneğin bu sezon akıllı geçiş sistemini devreye sokacağız. Dağda sadece kayağı değil diğer aktiviteleri de zenginleştireceğiz. Vatandaşın ilgisini çekecek, ulaşımda kolaylık sağlayacak çalışmalar gerçekleştireceğiz. Çocuklarımıza sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitim programları hayata geçireceğiz" diye konuştu. Sıcak Çermik-Yıldız Dağı yol bağlantısı çalışmalarının da sürdüğünü dile getiren Ayhan, "Çevre illerden ve İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerden gurbetçilerimizi de Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne bekliyoruz. Türkiye'nin en genç, en modern ve en ekonomik kayak merkezini mutlaka görmelisiniz. Bu sene inşallah bereketli bir kış görmeyi arzu ediyoruz. Sezon, Sivas ve Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi açısından çok özel ve anlamlı geçecek. Kayak merkezine Sivas'ın ve herkesin sahip çıkmasını istiyoruz. Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde ticari bir anlayış yok, tamamen sosyal bir anlayış var. Türkiye'deki en makul fiyatlar bu kayak merkezindedir ve herkesi bu dağı görmeye, bu dağda eğlenmeye davet ediyoruz" diye konuştu.FOTOĞRAFLI
SİVAS Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde hafta sonu sezon açılışı gerçekleştirilecek.

SİVAS Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde hafta sonu sezon açılışı gerçekleştirilecek. Sivas Valisi Salih Ayhan, "Pistlerimiz hazırlanıyor. 20 santim üzerinde kar var. Ayrıca yapay karlama sistemimiz de çalışıyor" dedi.

Yeni sezonda farklı ve nitelikli çalışmalarla Yıldız Dağı'nda ziyaretçi sayısını da artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Ayhan, "Vatandaşlarımızın ilgisini artırmak, çocukların kayak sporu ile hemhal olmasını sağlamak, hafta sonları ve gece aktivitelerini zenginleştirmek için çeşitli hazırlıklar yapıldı. İnşallah 2018-2019 kış sezonunda Yıldız Dağı geçmişinden çok daha geniş katılımlı bir hale gelecek. Bu dönem 5'inci sezonunu geçirecek olan Yıldız Dağı, hizmetin zirvesinde olacak. Elbette eksikliklerimiz var ancak onları da gidereceğiz. Örneğin bu sezon akıllı geçiş sistemini devreye sokacağız. Dağda sadece kayağı değil diğer aktiviteleri de zenginleştireceğiz. Vatandaşın ilgisini çekecek, ulaşımda kolaylık sağlayacak çalışmalar gerçekleştireceğiz. Çocuklarımıza sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitim programları hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Sıcak Çermik-Yıldız Dağı yol bağlantısı çalışmalarının da sürdüğünü dile getiren Ayhan, "Çevre illerden ve İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerden gurbetçilerimizi de Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne bekliyoruz. Türkiye'nin en genç, en modern ve en ekonomik kayak merkezini mutlaka görmelisiniz. Bu sene inşallah bereketli bir kış görmeyi arzu ediyoruz. Sezon, Sivas ve Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi açısından çok özel ve anlamlı geçecek. Kayak merkezine Sivas'ın ve herkesin sahip çıkmasını istiyoruz. Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde ticari bir anlayış yok, tamamen sosyal bir anlayış var. Türkiye'deki en makul fiyatlar bu kayak merkezindedir ve herkesi bu dağı görmeye, bu dağda eğlenmeye davet ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yıldız Dağı'nda sezon açılıyor

Yıldız Dağı'nda sezon açılıyor

Yıldız Dağı'nda sezon açılıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.