pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yıldız Bayanlar Güreş Milli Takımı Niğde'de

16.03.2018 - 13:43, Güncelleme: 16.03.2018 - 13:43
 

Yıldız Bayanlar Güreş Milli Takımı Niğde'de

Yıldız Bayanlar Güreş Milli Takımı 23 Nisan'da Ukrayna'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Niğde'de sürdürüyor

NİĞDE (AA) - Yıldız Bayanlar Güreş Milli Takımı, 23 Nisan'da Ukrayna'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Niğde'de sürdürüyor.Çamardı ilçesinde bulunan Demirkazık Kamp Eğitim Merkezine gelen 40 sporcu ve 5 antrenörden oluşan ekip, 23 Nisan'da Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklara devem ediyor.Yıldız Bayanlar Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Mustafa Kocabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nisan ayında Ukrayna'da yapılacak Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "20 günlük bir kamp süremiz var. Bu süre zarfında bir turnuva geçireceğiz. Gebze'de yapılacak uluslararası turnuvaya katılacağız, bu turnuva sonucunda takımı belirleyip Avrupa Şampiyonasına katılacağız. Hedeflerimiz büyük. Altyapı olarak Türkiye'nin 30 bölgesinden sporcularımız var. Hedefimiz inşallah 2 altın madalya. Çalışmalarımız buna yönelik." dedi.
Yıldız Bayanlar Güreş Milli Takımı 23 Nisan'da Ukrayna'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Niğde'de sürdürüyor

NİĞDE (AA) - Yıldız Bayanlar Güreş Milli Takımı, 23 Nisan'da Ukrayna'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Niğde'de sürdürüyor.

Çamardı ilçesinde bulunan Demirkazık Kamp Eğitim Merkezine gelen 40 sporcu ve 5 antrenörden oluşan ekip, 23 Nisan'da Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklara devem ediyor.

Yıldız Bayanlar Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Mustafa Kocabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nisan ayında Ukrayna'da yapılacak Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "20 günlük bir kamp süremiz var. Bu süre zarfında bir turnuva geçireceğiz. Gebze'de yapılacak uluslararası turnuvaya katılacağız, bu turnuva sonucunda takımı belirleyip Avrupa Şampiyonasına katılacağız. Hedeflerimiz büyük. Altyapı olarak Türkiye'nin 30 bölgesinden sporcularımız var. Hedefimiz inşallah 2 altın madalya. Çalışmalarımız buna yönelik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.