pendik escort bayan
ak

Yıldırım'dan Geçmiş Olsun Ziyareti

16.01.2018 - 16:18, Güncelleme: 16.01.2018 - 16:18
 

Yıldırım'dan Geçmiş Olsun Ziyareti

Başbakan Yıldırım, Balıkesir Milletvekili Poyrazlı, 22. Dönem Konya Milletvekili Ürün ile Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’nun babası İsmail Miroğlu’nu tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, 22. Dönem Konya Milletvekili Halil Ürün ile Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’nun babası İsmail Miroğlu’nu tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.TBMM'deki programlarının ardından hastaneye geçen Yıldırım, burada tedavi gören Poyrazlı ve Ürün ile Mardin Milletvekili Miroğlu’nun babası İsmail Miroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretin ardından tedavi gören diğer hastaları da ziyaret eden Başbakan Yıldırım, geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ve hasta yakınları ile bir süre sohbet eden Yıldırım, Afganistanlı bir hasta ile de görüşerek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Basına kapalı gerçekleşen ve 1 saat 15 dakika süren ziyarette Yıldırım’a, AK Parti TBMM Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş ile Naci Bostancı da eşlik etti.
Başbakan Yıldırım, Balıkesir Milletvekili Poyrazlı, 22. Dönem Konya Milletvekili Ürün ile Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’nun babası İsmail Miroğlu’nu tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, 22. Dönem Konya Milletvekili Halil Ürün ile Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’nun babası İsmail Miroğlu’nu tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

TBMM'deki programlarının ardından hastaneye geçen Yıldırım, burada tedavi gören Poyrazlı ve Ürün ile Mardin Milletvekili Miroğlu’nun babası İsmail Miroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretin ardından tedavi gören diğer hastaları da ziyaret eden Başbakan Yıldırım, geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ve hasta yakınları ile bir süre sohbet eden Yıldırım, Afganistanlı bir hasta ile de görüşerek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Basına kapalı gerçekleşen ve 1 saat 15 dakika süren ziyarette Yıldırım’a, AK Parti TBMM Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş ile Naci Bostancı da eşlik etti.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.