pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yıldırım-meta Görüşmesi

15.03.2018 - 16:13, Güncelleme: 15.03.2018 - 16:13
 

Yıldırım-meta Görüşmesi

Başbakan Yıldırım'ın Arnavutluk Cumhurbaşkanı Meta ile görüşmesinde, dost ve kardeş Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelede daha aktif olmasının beklendiği ifade edildi

BAKÜ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım'ın Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta ile görüşmesinde, dost ve kardeş Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelede daha aktif olmasının beklendiği dile getirildi.Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, görüşmede, Türkiye-Arnavutluk ilişkilerinin tüm alanlarda mükemmel düzeyde olduğu, karşılıklı üst düzey ziyaretlerin yoğun ve verimli olmasının memnuniyetle karşılandığı belirtildi.Görüşmede, dost ve kardeş Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelede daha aktif olmasının beklendiği ifade edildi. Ayrıca, Balkanlarda kalıcı barış ve istikrarın vazgeçilmez bir aktörü olan Arnavutluk'un AB'ye üye olmasının bölge için yararlı olacağı kaydedildi.
Başbakan Yıldırım'ın Arnavutluk Cumhurbaşkanı Meta ile görüşmesinde, dost ve kardeş Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelede daha aktif olmasının beklendiği ifade edildi

BAKÜ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım'ın Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta ile görüşmesinde, dost ve kardeş Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelede daha aktif olmasının beklendiği dile getirildi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, görüşmede, Türkiye-Arnavutluk ilişkilerinin tüm alanlarda mükemmel düzeyde olduğu, karşılıklı üst düzey ziyaretlerin yoğun ve verimli olmasının memnuniyetle karşılandığı belirtildi.

Görüşmede, dost ve kardeş Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelede daha aktif olmasının beklendiği ifade edildi. Ayrıca, Balkanlarda kalıcı barış ve istikrarın vazgeçilmez bir aktörü olan Arnavutluk'un AB'ye üye olmasının bölge için yararlı olacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.