pendik escort bayan
ak

Yıldırım-ivanic Görüşmesi

15.03.2018 - 16:08, Güncelleme: 15.03.2018 - 16:08
 

Yıldırım-ivanic Görüşmesi

Başbakan Yıldırım'ın, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi İvanic ile görüşmesinde, iki ülkenin mükemmel seyreden ilişkilerden duyulan memnuniyet ve işbirliğinin her alanda geliştirilmesi yönündeki irade teyit edildi

BAKÜ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım'ın Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Mladen İvanic ile görüşmesinde, iki ülkenin mükemmel seyreden ilişkilerinden duyulan memnuniyet ve işbirliğinin her alanda geliştirilmesi yönündeki irade teyit edildi.Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım-İvanic görüşmesinde, Bosna Hersek'in Dayton Barış Anlaşması ile belirlenmiş esaslar çerçevesinde toprak bütünlüğünün korunarak, istikrarlı bir yapıya kavuşturulması ve Bosna Hersek halkının refahının temininin temel öncelik olduğu vurgulandı.Görüşmede, Bosna Hersek ile iki ülkenin mükemmel seyreden ilişkilerinden duyulan memnuniyet ve işbirliğinin her alanda geliştirilmesi yönündeki irade teyit edildi. Ayrıca, Bosna Hersek'in, arzusu doğrultusunda, Avrupa Birliği ve NATO'ya entegrasyonu süreçlerine tam destek sunulduğu kaydedildi.
Başbakan Yıldırım'ın, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi İvanic ile görüşmesinde, iki ülkenin mükemmel seyreden ilişkilerden duyulan memnuniyet ve işbirliğinin her alanda geliştirilmesi yönündeki irade teyit edildi

BAKÜ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım'ın Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Mladen İvanic ile görüşmesinde, iki ülkenin mükemmel seyreden ilişkilerinden duyulan memnuniyet ve işbirliğinin her alanda geliştirilmesi yönündeki irade teyit edildi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım-İvanic görüşmesinde, Bosna Hersek'in Dayton Barış Anlaşması ile belirlenmiş esaslar çerçevesinde toprak bütünlüğünün korunarak, istikrarlı bir yapıya kavuşturulması ve Bosna Hersek halkının refahının temininin temel öncelik olduğu vurgulandı.

Görüşmede, Bosna Hersek ile iki ülkenin mükemmel seyreden ilişkilerinden duyulan memnuniyet ve işbirliğinin her alanda geliştirilmesi yönündeki irade teyit edildi. Ayrıca, Bosna Hersek'in, arzusu doğrultusunda, Avrupa Birliği ve NATO'ya entegrasyonu süreçlerine tam destek sunulduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.