pendik escort bayan
ak

Yıldırım 2. Etap Toki İnşaatını İnceledi

20.12.2016 - 13:38, Güncelleme: 20.12.2016 - 13:38
 

Yıldırım 2. Etap Toki İnşaatını İnceledi

KIRIKKALE (AA) - Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçede yapımı devam eden 2. etap TOKİ inşaatlarını inceledi.Yılıdırım, incelemelerin ardından,...

KIRIKKALE (AA) - Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçede yapımı devam eden 2. etap TOKİ inşaatlarını inceledi.Yılıdırım, incelemelerin ardından, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Keskin Belediyesinin konut sorununu çözmek için TOKİ 2. etap projesinin yapımına başlandığını söyledi.126 adet konutun çalışmalarının yüzde 80'inin tamamlandığını vurgulayan Yıldırım, "2017 yılı Mayıs ayı içinde hak sahipleri evlerine kavuşacaklar. İlçenin konut ihtiyacının fazla olduğunu, ilçemize yeni açılan kapalı ve açık cezaevi personelinin ilçede ikamet etmeleri için acilen TOKİ binalarının yapımı için büyük gayret sarf ettik. 2017 yılı içinde 2. etap binaları bitecek. 3. etap için yeni arsa tahsisi ve imar planı yapımına bunların bitiminde başlayacağız. 400 konut olması için çalışıyoruz. Bu yıl ilçeye doğal gaz getirmek için gerekli çalışmaları da yapıyoruz. İlçenin makus kaderini değiştirmek için büyük çaba gösteriyoruz." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçede yapımı devam eden 2. etap TOKİ inşaatlarını inceledi.Yılıdırım, incelemelerin ardından,...

KIRIKKALE (AA) - Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçede yapımı devam eden 2. etap TOKİ inşaatlarını inceledi.

Yılıdırım, incelemelerin ardından, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Keskin Belediyesinin konut sorununu çözmek için TOKİ 2. etap projesinin yapımına başlandığını söyledi.

126 adet konutun çalışmalarının yüzde 80'inin tamamlandığını vurgulayan Yıldırım, "2017 yılı Mayıs ayı içinde hak sahipleri evlerine kavuşacaklar. İlçenin konut ihtiyacının fazla olduğunu, ilçemize yeni açılan kapalı ve açık cezaevi personelinin ilçede ikamet etmeleri için acilen TOKİ binalarının yapımı için büyük gayret sarf ettik. 2017 yılı içinde 2. etap binaları bitecek. 3. etap için yeni arsa tahsisi ve imar planı yapımına bunların bitiminde başlayacağız. 400 konut olması için çalışıyoruz. Bu yıl ilçeye doğal gaz getirmek için gerekli çalışmaları da yapıyoruz. İlçenin makus kaderini değiştirmek için büyük çaba gösteriyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.