pendik escort bayan
ak

Yetimler bayram öncesi sevindirildi

26.06.2016 - 14:52, Güncelleme: 26.06.2016 - 14:52
 

Yetimler bayram öncesi sevindirildi

Uluslar arası alanda faaliyet gösteren ve Sivas’tatemsilciliği bulunan Yardımeli Derneği ve Gayeder Derneği Sivas’ta yetim kalan çocuklara Ramazan bayramı öncesi giysi yardımında bulundu.

Yetimler bayram öncesi sevindirildi. Uluslar arası alanda faaliyet gösteren ve Sivas’tatemsilciliği bulunan Yardımeli Derneği ve Gayeder Derneği Sivas’ta yetim kalançocuklara Ramazan bayramı öncesi giysi yardımında bulundu. Tüm kaynaklarını“Hayrın Kuşatıcılığı” bilinciyle çalışmalarını sürdüren Yardımeli derneği bir hayrı, hayırlıbir kaynaktan, hayırlı bir yöntemle alıp, hayırlı bir hedefe ileten hayır köprü vazifesigörüyor. Bu amaçla bugün Yardımeli Derneği ve Gayeder Derneği yetim olan 40 çocuğu bayram öncesi bayramlık elbiselerini alarak çocukların sevinmelerine vesile oldu. Elbiselerini Sivas’ta bulunan bir mağazadan alan çocukların alışveriş esnasında mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Büyük keyif ile alışverişlerini tamamlayan yetimler akşam iftar programına katıldı. Öğretmenevinde dün akşam  düzenlenen iftar yemeğine Suriye’den Türkiye’ye göç etmek zorunda kalan Türkmen ve Suriyeliler ile yetimler aynı sofrada buluştu. Dostluğun kardeşliğin ön planda olduğu iftar yemeğinde oruçlar edilen dualar ile açıldı. Programda bir konuşma yapan Gayeder dernek başkanı Şahin Berçin, Ramazan ayının hoşgörü ve sevgi ayı olduğunu ifade ederek, biz Müslümanlar sımsıkı olmalıyız bu mağfiret ayında ülkelerinden kendi ülkemize sığınmak zorunda kalan kardeşlerimiz ile yetimleri aynı sofrada buluşturmak çok güzel bir duygu. Allah nasip ederse bu organizasyonlarımıza devam edeceğiz dedi. Öte yandan iftar programına katılan ve Sivas’ta maddi durumu yetersiz olan ailelere alışverişkartları verilerek bayram öncesi böylece erzak yardımı da yapılmış oldu. Program daha sonra kuranı kerim tilaveti ile devam etti.  - Sivassivas, SİVAS, sivas haberleri, sivas haber, sivas ilçeleri, sivas son dakika, sivas gündemi, sivas resimleri, sivas videoları, sivas fotoğrafları, sivas hastaneleri, sivas sinemaları, sivas namaz vakitleri, sivas hava durumu, sivas belediyesi, sivas meb, sivasspor, sivas etkinlikleri, sivas eczaneleri, sivas önemli yerleri, sivas önemli telefonlar, sivas üniversitesi, sivas valiliği, sivas ilçeleri, sivas valisi, haber, HABER, haberler, HABERLER, sivasbulteni
Uluslar arası alanda faaliyet gösteren ve Sivas’tatemsilciliği bulunan Yardımeli Derneği ve Gayeder Derneği Sivas’ta yetim kalan çocuklara Ramazan bayramı öncesi giysi yardımında bulundu.

Yetimler bayram öncesi sevindirildi. Uluslar arası alanda faaliyet gösteren ve Sivas’tatemsilciliği bulunan Yardımeli Derneği ve Gayeder Derneği Sivas’ta yetim kalançocuklara Ramazan bayramı öncesi giysi yardımında bulundu.

 Tüm kaynaklarını“Hayrın Kuşatıcılığı” bilinciyle çalışmalarını sürdüren Yardımeli derneği bir hayrı, hayırlıbir kaynaktan, hayırlı bir yöntemle alıp, hayırlı bir hedefe ileten hayır köprü vazifesigörüyor. Bu amaçla bugün Yardımeli Derneği ve Gayeder Derneği yetim olan 40 çocuğu bayram öncesi bayramlık elbiselerini alarak çocukların sevinmelerine vesile oldu. Elbiselerini Sivas’ta bulunan bir mağazadan alan çocukların alışveriş esnasında mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Büyük keyif ile alışverişlerini tamamlayan yetimler akşam iftar programına katıldı. Öğretmenevinde dün akşam  düzenlenen iftar yemeğine Suriye’den Türkiye’ye göç etmek zorunda kalan Türkmen ve Suriyeliler ile yetimler aynı sofrada buluştu. Dostluğun kardeşliğin ön planda olduğu iftar yemeğinde oruçlar edilen dualar ile açıldı. Programda bir konuşma yapan Gayeder dernek başkanı Şahin Berçin, Ramazan ayının hoşgörü ve sevgi ayı olduğunu ifade ederek, biz Müslümanlar sımsıkı olmalıyız bu mağfiret ayında ülkelerinden kendi ülkemize sığınmak zorunda kalan kardeşlerimiz ile yetimleri aynı sofrada buluşturmak çok güzel bir duygu. Allah nasip ederse bu organizasyonlarımıza devam edeceğiz dedi. Öte yandan iftar programına katılan ve Sivas’ta maddi durumu yetersiz olan ailelere alışverişkartları verilerek bayram öncesi böylece erzak yardımı da yapılmış oldu. Program daha sonra kuranı kerim tilaveti ile devam etti.  - Sivas

sivas, SİVAS, sivas haberleri, sivas haber, sivas ilçeleri, sivas son dakika, sivas gündemi, sivas resimleri, sivas videoları, sivas fotoğrafları, sivas hastaneleri, sivas sinemaları, sivas namaz vakitleri, sivas hava durumu, sivas belediyesi, sivas meb, sivasspor, sivas etkinlikleri, sivas eczaneleri, sivas önemli yerleri, sivas önemli telefonlar, sivas üniversitesi, sivas valiliği, sivas ilçeleri, sivas valisi, haber, HABER, haberler, HABERLER, sivasbulteni

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.