pendik escort bayan
ak

Yeşilçam’ın Unutulmaz İsmi Sivaslılarla Buluşacak

21.05.2016 - 17:44, Güncelleme: 21.05.2016 - 17:44
 

Yeşilçam’ın Unutulmaz İsmi Sivaslılarla Buluşacak

Yeşilçam’ın Unutulmaz İsmi Ediz Hun 23 Mayıs Pazartesi günü Sivaslılarla buluşacak.

Yeşilçam’ın Unutulmaz İsmi Ediz Hun 23 Mayıs Pazartesi günü Sivaslılarla buluşacak. Vizyon 58 TV’nin hayata geçirdiği Yeşilçam’ın Yıldızları Gençlikle Buluşuyor” projesi kapsamında ünlü isimler Sivas’a gelmeye devam ediyor. Daha önce Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Serdar Gökhan’ı Sivaslılarla buluşturan Vizyon 58 TV’nin bu haftaki konuğu Ediz Hun. 130 filmde başrol oynayan Yeşilçam’ın yakışıklı jönü Ediz Hun, 23 Mayıs Pazartesi günü Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. Ücretsiz olacak program öncesinde 14.15’te basın mensupları ve il protokolü düzenlenecek olan kokteylde ünlü oyuncu ile bir araya gelecek. - SİVAS
Yeşilçam’ın Unutulmaz İsmi Ediz Hun 23 Mayıs Pazartesi günü Sivaslılarla buluşacak.

Yeşilçam’ın Unutulmaz İsmi Ediz Hun 23 Mayıs Pazartesi günü Sivaslılarla buluşacak.

 

Vizyon 58 TV’nin hayata geçirdiği Yeşilçam’ın Yıldızları Gençlikle Buluşuyor” projesi kapsamında ünlü isimler Sivas’a gelmeye devam ediyor.

 

Daha önce Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Serdar Gökhan’ı Sivaslılarla buluşturan Vizyon 58 TV’nin bu haftaki konuğu Ediz Hun.

 

130 filmde başrol oynayan Yeşilçam’ın yakışıklı jönü Ediz Hun, 23 Mayıs Pazartesi günü Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak.

 

Ücretsiz olacak program öncesinde 14.15’te basın mensupları ve il protokolü düzenlenecek olan kokteylde ünlü oyuncu ile bir araya gelecek. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.