pendik escort bayan
ak

Yerlileştirme Yürütme Kurulu İlk Kez Toplandı

Spor 15.03.2018 - 12:28, Güncelleme: 15.03.2018 - 12:28
 

Yerlileştirme Yürütme Kurulu İlk Kez Toplandı

Kurulun ilk toplantısı Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek başkanlığında Hazine Müsteşarlığı'nda başladı

ANKARA (AA) - Yerlileştirme Yürütme Kurulu, ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek başkanlığında ilk kez toplandı.Sanayinin ithalat bağımlılığını azaltacak, rekabet gücünü artıracak programların hayata geçirilmesi amacıyla oluşturulan kurulun ilk toplantısı, Hazine Müsteşarlığı'nda saat 13.00'te başladı.Şimşek başkanlığındaki toplantıya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve ilgili bürokratlar katıldı.
Kurulun ilk toplantısı Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek başkanlığında Hazine Müsteşarlığı'nda başladı

ANKARA (AA) - Yerlileştirme Yürütme Kurulu, ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek başkanlığında ilk kez toplandı.

Sanayinin ithalat bağımlılığını azaltacak, rekabet gücünü artıracak programların hayata geçirilmesi amacıyla oluşturulan kurulun ilk toplantısı, Hazine Müsteşarlığı'nda saat 13.00'te başladı.

Şimşek başkanlığındaki toplantıya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve ilgili bürokratlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.