pendik escort bayan
ak

Yerlikaya; Soysuzlar ihanete devam ediyor..

30.07.2016 - 18:21, Güncelleme: 30.07.2016 - 18:21
 

Yerlikaya; Soysuzlar ihanete devam ediyor..

Sivaslı hemşehrimiz Cumhurbaşkanı başdanışmanı Hamza Yerlikaya 15 Temmuz'daki başarısız darbe girişimine dair açıklamalarda bulundu.

Sivaslı hemşehrimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya 15 Temmuz'daki başarısız darbe girişimine dair açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, Hakan Şükür ve Enes Kanter için “Soysuzluğa ve ihanete devam ediyorlar. Bunlar yönünü millete değil FETÖ’ye dönmüş” dedi.. Darbe girişimine tepkiler sürerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Hamza Yerlikaya FETÖ'ye destek veren eski milli sporcular Enes Kanter ve Hakan Şükür hakkında açıklamalar yaptı. Hakan Şükür ve Enes Kanter'in ihanete devam ettiğini ifade eden Yerlikaya, 'Soysuzluğa, ihanete devam ediyorlar. Biz bunları milli zannediyorduk, bunlar gayri milliymiş' dedi. Yerlikaya, 'Biz onları biliyoruz ama onlar bizim bildiğimizi bilmiyor. Bunlar, yönünü millete değil FETÖ'ye dönmüş. Millete sırtını dönerek, biat şekline gitmişler. Tarih bunları da yazıyor. 78 milyona sırtını dönüp, bir tane terör örgütü liderine kucak açmayı, toplumun tüm kesimlerince lanetler okunurken sevgiyle yaklaşmayı, bilim adamlarının incelemeye alması lazım' ifadelerini kullandı. TSYD BAŞKANI YANLIŞ YAPTIYerlikaya, Twitter'daki paylaşımları nedeniyle Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir'in büyük bir yanlış içinde olduğunu vurgulayarak, 'Yanlış yaptı. Millet canını dişine takarak tanklara karşı mücadele etti. Milletin bu mücadelesiyle alay eden o koltukta oturmamalı, derhal terk etmelidir. Spor camiası, yazarları eminim ki bunun gereğini yapacaktır' dedi.BU EN DEĞERLİ OLİMPİYATOlimpiyat oyunlarına katılacak milli sporcuların farklı bir bilinçle mücadele edeceğine dikkati çeken Hamza Yerlikaya, 'Bu, belki de tarihimizdeki en değerli olimpiyat. Dünyanın hiçbir ülkesinde darbeye darbe yapan bir millet yoktur. Akgazete 
Sivaslı hemşehrimiz Cumhurbaşkanı başdanışmanı Hamza Yerlikaya 15 Temmuz'daki başarısız darbe girişimine dair açıklamalarda bulundu.

Sivaslı hemşehrimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya 15 Temmuz'daki başarısız darbe girişimine dair açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, Hakan Şükür ve Enes Kanter için “Soysuzluğa ve ihanete devam ediyorlar. Bunlar yönünü millete değil FETÖ’ye dönmüş” dedi..

 

Darbe girişimine tepkiler sürerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Hamza Yerlikaya FETÖ'ye destek veren eski milli sporcular Enes Kanter ve Hakan Şükür hakkında açıklamalar yaptı. Hakan Şükür ve Enes Kanter'in ihanete devam ettiğini ifade eden Yerlikaya, 'Soysuzluğa, ihanete devam ediyorlar. Biz bunları milli zannediyorduk, bunlar gayri milliymiş' dedi. Yerlikaya, 'Biz onları biliyoruz ama onlar bizim bildiğimizi bilmiyor. Bunlar, yönünü millete değil FETÖ'ye dönmüş. Millete sırtını dönerek, biat şekline gitmişler. Tarih bunları da yazıyor. 78 milyona sırtını dönüp, bir tane terör örgütü liderine kucak açmayı, toplumun tüm kesimlerince lanetler okunurken sevgiyle yaklaşmayı, bilim adamlarının incelemeye alması lazım' ifadelerini kullandı.

 



TSYD BAŞKANI YANLIŞ YAPTI
Yerlikaya, Twitter'daki paylaşımları nedeniyle Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir'in büyük bir yanlış içinde olduğunu vurgulayarak, 'Yanlış yaptı. Millet canını dişine takarak tanklara karşı mücadele etti. Milletin bu mücadelesiyle alay eden o koltukta oturmamalı, derhal terk etmelidir. Spor camiası, yazarları eminim ki bunun gereğini yapacaktır' dedi.



BU EN DEĞERLİ OLİMPİYAT
Olimpiyat oyunlarına katılacak milli sporcuların farklı bir bilinçle mücadele edeceğine dikkati çeken Hamza Yerlikaya, 'Bu, belki de tarihimizdeki en değerli olimpiyat. Dünyanın hiçbir ülkesinde darbeye darbe yapan bir millet yoktur.

 Akgazete 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.