pendik escort bayan
ak

Yerli Otomobile Son Talip Çubuk

28.11.2017 - 11:48, Güncelleme: 28.11.2017 - 11:48
 

Yerli Otomobile Son Talip Çubuk

ANKARA (AA) - Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Eser, yerli otomobil fabrikasının Çubuk'ta kurulmasını istediklerini söyledi. Eser, dernek binasında...

ANKARA (AA) - Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Eser, yerli otomobil fabrikasının Çubuk'ta kurulmasını istediklerini söyledi. Eser, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Çubuk'ta yerli otomobil fabrikasının kurulması için gerekli potansiyelin olduğunu söyledi. Çubuk'un Ankara'nın yanı başında olduğunu hatırlatan Eser, fabrikanın Çubuk’ta yapılmasının yerli otomobil açısından da büyük bir avantaj olacağını savundu. Sorumluluk sahibi herkesi bu konuda girişimlerde bulunmaya davet eden Eser, "Muhtarlar derneği olarak ilçemiz için elimizden ne geliyorsa onu yapmak gibi bir sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz. Ankara milletvekilleriyle bu konu için de görüşmelere başlattık." dedi.Eser, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Çubuklular olarak biz, üniversitesi, yüksek okulları, meslek liseleriyle, ulaşımıyla, alt yapısıyla, geniş ve bakir alanlarıyla yerli otomobil fabrikasına talibiz. İlçemizde bulunan işsizliğe çare için bu yatırım çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Her konuda altyapımız ve fabrika için yerimiz hazır."
ANKARA (AA) - Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Eser, yerli otomobil fabrikasının Çubuk'ta kurulmasını istediklerini söyledi. Eser, dernek binasında...

ANKARA (AA) - Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Eser, yerli otomobil fabrikasının Çubuk'ta kurulmasını istediklerini söyledi.

Eser, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Çubuk'ta yerli otomobil fabrikasının kurulması için gerekli potansiyelin olduğunu söyledi.

Çubuk'un Ankara'nın yanı başında olduğunu hatırlatan Eser, fabrikanın Çubuk’ta yapılmasının yerli otomobil açısından da büyük bir avantaj olacağını savundu.

Sorumluluk sahibi herkesi bu konuda girişimlerde bulunmaya davet eden Eser, "Muhtarlar derneği olarak ilçemiz için elimizden ne geliyorsa onu yapmak gibi bir sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz. Ankara milletvekilleriyle bu konu için de görüşmelere başlattık." dedi.

Eser, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Çubuklular olarak biz, üniversitesi, yüksek okulları, meslek liseleriyle, ulaşımıyla, alt yapısıyla, geniş ve bakir alanlarıyla yerli otomobil fabrikasına talibiz. İlçemizde bulunan işsizliğe çare için bu yatırım çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Her konuda altyapımız ve fabrika için yerimiz hazır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.