pendik escort bayan
ak

Yerli Malı Haftası Kutlandı

17.12.2018 - 09:53, Güncelleme: 17.12.2018 - 09:53
 

Yerli Malı Haftası Kutlandı

KONYA (AA) - Karapınar Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, 12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladı.Okulda düzenlenen...

KONYA (AA) - Karapınar Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, 12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladı.Okulda düzenlenen etkinlikte öğrencilere yerli malı kullanmanın önemi anlatıldı.Okul müdürü Halil Saygı, yaptığı açıklamada, öğrencilere yerli malı bilinci vermek amacıyla bu faaliyetin düzenlendiğini söyledi. Haftanın önemini bu şekilde öğrencilere kavratmaya çalıştıklarını ifade eden Saygı, "Bu etkinliğimizde beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemi anlatıldı. Öğrenciler aileleri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekleri arkadaşları ile paylaştı. Emeği geçen veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz." dedi.
KONYA (AA) - Karapınar Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, 12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladı.Okulda düzenlenen...

KONYA (AA) - Karapınar Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, 12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladı.

Okulda düzenlenen etkinlikte öğrencilere yerli malı kullanmanın önemi anlatıldı.

Okul müdürü Halil Saygı, yaptığı açıklamada, öğrencilere yerli malı bilinci vermek amacıyla bu faaliyetin düzenlendiğini söyledi.

Haftanın önemini bu şekilde öğrencilere kavratmaya çalıştıklarını ifade eden Saygı, "Bu etkinliğimizde beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemi anlatıldı. Öğrenciler aileleri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekleri arkadaşları ile paylaştı. Emeği geçen veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.