pendik escort bayan
ak

Yerköy'de Sivil Toplum Kuruluşları Bir Araya Geldi

09.08.2016 - 22:48, Güncelleme: 09.08.2016 - 22:48
 

Yerköy'de Sivil Toplum Kuruluşları Bir Araya Geldi

YOZGAT (AA) - Yerköy Ticaret Borsasınca düzenlenen etkinlikle ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları bir araya geldi. Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş...

YOZGAT (AA) - Yerköy Ticaret Borsasınca düzenlenen etkinlikle ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları bir araya geldi. Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu ev sahipliğinde bir araya gelen ilçedeki sivil toplum kuruluşları, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu'nun da katıldığı etkinlikle ilçenin kalkınması açısından yapılması gerekenleri ele aldı. Esatbeyoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçedeki sivil toplum kuruluşları olarak ilçenin kalkınması için neler yapabileceklerini yerel yönetimle birlikte tartışmayı, karalaştırılan hedefler doğrultusunda tek bir yumruk olaraka hareket etmeyi amaçladıklarını ifade etti. Bu kapsamda ilçedeki diğer sivil toplum kuruluşları ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaret ederek kendisine taleplerini ileteceklerini dile getiren Esatbeyoğlu, yine her ay bir oda başkanlığında toplantı gerçekleştirmeyi sürdüreceklerini belirtti. Yerköy Belediye Başkanı Ağaoğlu da Yerköy'ün gelişmesi için belediye olarak üzerlerine düşeni her zaman yapacaklarını ama birlikten de kuvvet doğduğuna inandıklarını ifade ederek, "Sivil toplum kuruluşları ile el ele çalışırsak Yerköyümüze yapacağımız her şey daha etkili ve daha başarılı olacaktır. Birlik ve beraberlik konusunda belediye olarak biz her zaman varız” dedi.
YOZGAT (AA) - Yerköy Ticaret Borsasınca düzenlenen etkinlikle ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları bir araya geldi. Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş...

YOZGAT (AA) - Yerköy Ticaret Borsasınca düzenlenen etkinlikle ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları bir araya geldi.

Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu ev sahipliğinde bir araya gelen ilçedeki sivil toplum kuruluşları, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu'nun da katıldığı etkinlikle ilçenin kalkınması açısından yapılması gerekenleri ele aldı.

Esatbeyoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçedeki sivil toplum kuruluşları olarak ilçenin kalkınması için neler yapabileceklerini yerel yönetimle birlikte tartışmayı, karalaştırılan hedefler doğrultusunda tek bir yumruk olaraka hareket etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Bu kapsamda ilçedeki diğer sivil toplum kuruluşları ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaret ederek kendisine taleplerini ileteceklerini dile getiren Esatbeyoğlu, yine her ay bir oda başkanlığında toplantı gerçekleştirmeyi sürdüreceklerini belirtti.

Yerköy Belediye Başkanı Ağaoğlu da Yerköy'ün gelişmesi için belediye olarak üzerlerine düşeni her zaman yapacaklarını ama birlikten de kuvvet doğduğuna inandıklarını ifade ederek, "Sivil toplum kuruluşları ile el ele çalışırsak Yerköyümüze yapacağımız her şey daha etkili ve daha başarılı olacaktır. Birlik ve beraberlik konusunda belediye olarak biz her zaman varız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.