pendik escort bayan
ak

Yerköy’de Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi

26.10.2016 - 17:38, Güncelleme: 26.10.2016 - 17:38
 

Yerköy’de Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde ana sınıfı öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi.Kent merkezinde kurulan stantta, ilçe Emniyet Müdürlüğü...

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde ana sınıfı öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi.Kent merkezinde kurulan stantta, ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimde, yaya ve araç trafiğinde uyulması gereken davranışlar anlatıldı.Yerköy ilçe Emniyet Müdürü Yaşar Raci Mumcu, öğrencilere hangi trafik kuralları gerektiği konusunda bilgiler verildiğini söyledi.Küçük yaşta trafik bilincinin oluşturulması gerektiğine dikkati çeken Mumcu, "Ülkemizde her geçen gün kazaların artmasından dolayı trafik bilincinin oluşması için daha küçük yaşlarda bu eğitimlerin verilmeye başlanması gerekiyor. Bizde bu küçük yaştaki çocuklarımıza trafik bilincinin oluşturulması amacıyla eğitim veriyoruz. Önce görsel olarak sonra akülü arabalarımızla trafik eğitimi veriyoruz. Bu eğitimle çocukların daha çok öğrendiklerini pekiştirmelerini sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.
YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde ana sınıfı öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi.Kent merkezinde kurulan stantta, ilçe Emniyet Müdürlüğü...

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde ana sınıfı öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Kent merkezinde kurulan stantta, ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimde, yaya ve araç trafiğinde uyulması gereken davranışlar anlatıldı.

Yerköy ilçe Emniyet Müdürü Yaşar Raci Mumcu, öğrencilere hangi trafik kuralları gerektiği konusunda bilgiler verildiğini söyledi.

Küçük yaşta trafik bilincinin oluşturulması gerektiğine dikkati çeken Mumcu, "Ülkemizde her geçen gün kazaların artmasından dolayı trafik bilincinin oluşması için daha küçük yaşlarda bu eğitimlerin verilmeye başlanması gerekiyor. Bizde bu küçük yaştaki çocuklarımıza trafik bilincinin oluşturulması amacıyla eğitim veriyoruz. Önce görsel olarak sonra akülü arabalarımızla trafik eğitimi veriyoruz. Bu eğitimle çocukların daha çok öğrendiklerini pekiştirmelerini sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.