pendik escort bayan
ak

Yerköy’de İlköğretim Haftası Kutlamaları

18.09.2017 - 14:43, Güncelleme: 18.09.2017 - 14:43
 

Yerköy’de İlköğretim Haftası Kutlamaları

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, İlköğretim Haftası'nın başlaması dolayısıyla tören düzenlendi. TOKİ İlköğretim Okulu'nda düzenlenen...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, İlköğretim Haftası'nın başlaması dolayısıyla tören düzenlendi. TOKİ İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene, Kaymakam Tuncay Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Asar, okul müdürleri ve çok sayıda veli katıldı. Asar, burada yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.Çocukların Türkiye'nin aydınlık geleceği olduğunu belirten Asar, eğitimin bireyin ve toplumun gelişmesini sağlayan, ekonomik kalkınmayı destekleyen, kültürel değerleri koruyup geliştiren ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan bir süreç olduğu ifade etti.Bir toplumun gelişmişlik düzeyinin, eğitimle artabileceğini anlatan Asar, "Bilimde, ekonomide, kültürel açıdan bir adım öne geçmek isteyen toplumlar mutlaka bireylerinin her türlü eğitime ulaşabilmesini sağlamalıdır. Bu şekilde, hayat boyu öğrenen, öğrendiklerini sorgulayabilen, başarılı bireyler yetişecek, bunun sonucunda; daha refah, daha mutlu ve öz güveni daha yüksek bir toplum şekillenecektir. Eğitimli iş gücüne ve vatandaşlara sahip ülkeler de gelişmişlik düzeyi bakımından üst sıralarda yer alacaktır." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, İlköğretim Haftası'nın başlaması dolayısıyla tören düzenlendi. TOKİ İlköğretim Okulu'nda düzenlenen...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, İlköğretim Haftası'nın başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

TOKİ İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene, Kaymakam Tuncay Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Asar, okul müdürleri ve çok sayıda veli katıldı.

Asar, burada yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Çocukların Türkiye'nin aydınlık geleceği olduğunu belirten Asar, eğitimin bireyin ve toplumun gelişmesini sağlayan, ekonomik kalkınmayı destekleyen, kültürel değerleri koruyup geliştiren ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan bir süreç olduğu ifade etti.

Bir toplumun gelişmişlik düzeyinin, eğitimle artabileceğini anlatan Asar, "Bilimde, ekonomide, kültürel açıdan bir adım öne geçmek isteyen toplumlar mutlaka bireylerinin her türlü eğitime ulaşabilmesini sağlamalıdır. Bu şekilde, hayat boyu öğrenen, öğrendiklerini sorgulayabilen, başarılı bireyler yetişecek, bunun sonucunda; daha refah, daha mutlu ve öz güveni daha yüksek bir toplum şekillenecektir. Eğitimli iş gücüne ve vatandaşlara sahip ülkeler de gelişmişlik düzeyi bakımından üst sıralarda yer alacaktır." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.