pendik escort bayan
ak

Yerköy'de "Balans" Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

21.05.2019 - 14:13, Güncelleme: 21.05.2019 - 14:13
 

Yerköy'de "Balans" Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

YOZGAT (AA) - Yerköy'de "Balans" adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu. Yerköy Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Belediye Düğün Salonu'nda...

YOZGAT (AA) - Yerköy'de "Balans" adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu. Yerköy Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Belediye Düğün Salonu'nda sahnelenen oyun sonrası konuşan Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, "Güçlü Nesil Güçlü Yerköy Eğitim Destek Projesi" kapsamında ilçeye tiyatro ekibi getirildiğini söyledi. Yılmaz, özellikle zararlı madde kullanımının önüne geçmek amacıyla, gerçek hayattan kesitlerin yer aldığı "Balans" adlı tiyatro oyununun sahnelendiğini ifade ederek, "Belediye olarak bu tür etkinliklerimiz sıklıkla ilçemize getirilecektir. Oyuncularımıza ve izleyicilere teşekkür ediyorum." dedi. Oyunu Kaymakam Ali Ada, İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenciler izledi.
YOZGAT (AA) - Yerköy'de "Balans" adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu. Yerköy Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Belediye Düğün Salonu'nda...

YOZGAT (AA) - Yerköy'de "Balans" adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu.

Yerköy Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Belediye Düğün Salonu'nda sahnelenen oyun sonrası konuşan Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, "Güçlü Nesil Güçlü Yerköy Eğitim Destek Projesi" kapsamında ilçeye tiyatro ekibi getirildiğini söyledi.

Yılmaz, özellikle zararlı madde kullanımının önüne geçmek amacıyla, gerçek hayattan kesitlerin yer aldığı "Balans" adlı tiyatro oyununun sahnelendiğini ifade ederek, "Belediye olarak bu tür etkinliklerimiz sıklıkla ilçemize getirilecektir. Oyuncularımıza ve izleyicilere teşekkür ediyorum." dedi.

Oyunu Kaymakam Ali Ada, İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenciler izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.