pendik escort bayan
ak

Yerköy’de 15 Temmuz Sergisi Açıldı

11.07.2018 - 16:28, Güncelleme: 11.07.2018 - 16:28
 

Yerköy’de 15 Temmuz Sergisi Açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.FETÖ'nün 15 Temmuz...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananları ortaya koyan 100 fotoğraf, Yerköy'de düzenlenen sergiyle izlenime sunuldu. Sergiyi gezen Kaymakamı Tuncay Dursun, fotoğraflarda 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı vatana, bayrağa ve demokrasiye sahip çıkan halkın ortaya koyduğu direnişi gördüklerini söyledi.Yaşanan bu ihanetin hafızalarda diri tutulması gerektiğini dile getiren Dursun, "Millet olarak 15 Temmuz tarihini hiçbir şekilde unutmayacağız ve unutturmayacağız. 15 Temmuz şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz." dedi.Sergi açılışına, Belediye Başkanvekili Mehmet Ağaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Yalman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç ile kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.FETÖ'nün 15 Temmuz...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananları ortaya koyan 100 fotoğraf, Yerköy'de düzenlenen sergiyle izlenime sunuldu.

Sergiyi gezen Kaymakamı Tuncay Dursun, fotoğraflarda 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı vatana, bayrağa ve demokrasiye sahip çıkan halkın ortaya koyduğu direnişi gördüklerini söyledi.

Yaşanan bu ihanetin hafızalarda diri tutulması gerektiğini dile getiren Dursun, "Millet olarak 15 Temmuz tarihini hiçbir şekilde unutmayacağız ve unutturmayacağız. 15 Temmuz şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz." dedi.

Sergi açılışına, Belediye Başkanvekili Mehmet Ağaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Yalman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç ile kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.