pendik escort bayan
ak

Yerköy'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

15.07.2018 - 15:43, Güncelleme: 15.07.2018 - 15:43
 

Yerköy'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyaret edildi.Yerköy Şehitliği'nde düzenlenen...

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyaret edildi.Yerköy Şehitliği'nde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından katılımcılar şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bırakıp dua etti. Daha sonra şehitler için Molla Hürse Camisi'nde mevlit okutuldu. Şehit yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunan Yerköy Kaymakam Tuncay Dursun, 15 Temmuz'un bir ihanet planı olduğunu söyledi. Tuncay, "15 Temmuz, Türkiye'nin bölünmesi için yapılan bir plandır. Her 15 Temmuz'da hafızalarımız yenilenir. Allah Türkiye'yi çok büyük bir beladan korudu. Allah ülkemize bir 15 Temmuz daha yaşatmasın." dedi.Program sonrasında şehit ailelerine yemek ikram edildi.Etkinliğe, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Kırşehir’in Çiçekdağı İlçe Belediye Başkanı İsmail Deniz, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, şehit aileleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyaret edildi.Yerköy Şehitliği'nde düzenlenen...

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyaret edildi.

Yerköy Şehitliği'nde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından katılımcılar şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bırakıp dua etti.

Daha sonra şehitler için Molla Hürse Camisi'nde mevlit okutuldu.

Şehit yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunan Yerköy Kaymakam Tuncay Dursun, 15 Temmuz'un bir ihanet planı olduğunu söyledi.

Tuncay, "15 Temmuz, Türkiye'nin bölünmesi için yapılan bir plandır. Her 15 Temmuz'da hafızalarımız yenilenir. Allah Türkiye'yi çok büyük bir beladan korudu. Allah ülkemize bir 15 Temmuz daha yaşatmasın." dedi.

Program sonrasında şehit ailelerine yemek ikram edildi.

Etkinliğe, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Kırşehir’in Çiçekdağı İlçe Belediye Başkanı İsmail Deniz, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, şehit aileleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.