pendik escort bayan
ak

Yerköy Ülkü Ocakları'ndan Öğrencilere Ayakkabı Yardımı

15.10.2018 - 13:58, Güncelleme: 15.10.2018 - 13:58
 

Yerköy Ülkü Ocakları'ndan Öğrencilere Ayakkabı Yardımı

YOZGAT (AA) - Yerköy Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan 110 çift ayakkabı, ihtiyaç sahibi öğrencilere...

YOZGAT (AA) - Yerköy Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan 110 çift ayakkabı, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Yerköy Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Akyol, ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik ayakkabı yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Kampanya kapsamında 110 çift ayakkabı toplandığını ifade eden Akyol, "Ülkü Ocakları olarak göreve geldiğimiz günden itibaren Yerköy halkıyla kucaklaşmaya, onların temel sorunlarına bir nebze de olsa yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızdan bir tanesi de ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilmek üzere ayakkabı yardım kampanyası başlatmaktı. Kampanya kapsamında toplanan ayakkabıları okullarda belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıttık. Bundan sonra da bu tür kampanyaları sürdüreceğiz. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.
YOZGAT (AA) - Yerköy Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan 110 çift ayakkabı, ihtiyaç sahibi öğrencilere...

YOZGAT (AA) - Yerköy Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan 110 çift ayakkabı, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Yerköy Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Akyol, ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik ayakkabı yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Kampanya kapsamında 110 çift ayakkabı toplandığını ifade eden Akyol, "Ülkü Ocakları olarak göreve geldiğimiz günden itibaren Yerköy halkıyla kucaklaşmaya, onların temel sorunlarına bir nebze de olsa yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızdan bir tanesi de ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilmek üzere ayakkabı yardım kampanyası başlatmaktı. Kampanya kapsamında toplanan ayakkabıları okullarda belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıttık. Bundan sonra da bu tür kampanyaları sürdüreceğiz. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.