pendik escort bayan
ak

Yerel Seçimlere Doğru

02.03.2019 - 13:18, Güncelleme: 02.03.2019 - 13:18
 

Yerel Seçimlere Doğru

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay Matbaacılar Sanayi Sitesi...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay Matbaacılar Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.Ziyarette konuşan Başkan Altay, 31 Mart seçimlerinde bölge esnaflarından destek istedi.Bundan sonraki dönemde de yeni projelere devam edeceklerini belirten Altay, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Şehrimizi hep birlikte milletin güvenini kazanmış yeni ekiplerle 2023'e taşıyacağız." dedi.Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca da, "Siyasi görüşüne bakmadan ilçemizi katılımcı belediyecilik anlayışıyla ve ben değil biz olarak yöneteceğiz." şeklinde konuştu.Altay ve Kılca'ya AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve partililer eşlik etti.
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay Matbaacılar Sanayi Sitesi...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay Matbaacılar Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Altay, 31 Mart seçimlerinde bölge esnaflarından destek istedi.

Bundan sonraki dönemde de yeni projelere devam edeceklerini belirten Altay, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Şehrimizi hep birlikte milletin güvenini kazanmış yeni ekiplerle 2023'e taşıyacağız." dedi.

Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca da, "Siyasi görüşüne bakmadan ilçemizi katılımcı belediyecilik anlayışıyla ve ben değil biz olarak yöneteceğiz." şeklinde konuştu.

Altay ve Kılca'ya AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve partililer eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.