pendik escort bayan
ak

Yerel Seçimlere Doğru

13.02.2019 - 11:03, Güncelleme: 13.02.2019 - 11:03
 

Yerel Seçimlere Doğru

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Bahşili Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, öğrencilere kaynak kitap dağıttı.Hacı Hidayet Doğruer Teknik ve Mesleki Anadolu...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Bahşili Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, öğrencilere kaynak kitap dağıttı.Hacı Hidayet Doğruer Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Tekin, burada öğrencilere kaynak kitap hediye etti.Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilere girecekleri sınavlarda başarılar dilediklerini söyledi.Öğrencilerin kaynak kitapla en iyi şekilde sınavlara hazırlanmalarını istediklerini belirten Tekin, "Ayrıca ziyaretlerimizde okulların sorunlarını yerinde gördük. Notlarımızı aldık. İnşallah kazandığımız zaman bu sorunları hemen çözmek için çabalayacağız. Öğrencilerimize kaynak kitaplarını dağıttık. Onlar bizim geleceğimiz. Gençlerimiz, geçmişini bilen, bugününü değerlendirip geleceğine yön verecek saygın ve seçkin insanlarımızdan oluşacak." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Bahşili Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, öğrencilere kaynak kitap dağıttı.Hacı Hidayet Doğruer Teknik ve Mesleki Anadolu...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Bahşili Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, öğrencilere kaynak kitap dağıttı.

Hacı Hidayet Doğruer Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Tekin, burada öğrencilere kaynak kitap hediye etti.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilere girecekleri sınavlarda başarılar dilediklerini söyledi.

Öğrencilerin kaynak kitapla en iyi şekilde sınavlara hazırlanmalarını istediklerini belirten Tekin, "Ayrıca ziyaretlerimizde okulların sorunlarını yerinde gördük. Notlarımızı aldık. İnşallah kazandığımız zaman bu sorunları hemen çözmek için çabalayacağız. Öğrencilerimize kaynak kitaplarını dağıttık. Onlar bizim geleceğimiz. Gençlerimiz, geçmişini bilen, bugününü değerlendirip geleceğine yön verecek saygın ve seçkin insanlarımızdan oluşacak." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.