pendik escort bayan
ak

Yerel Seçimlere Doğru

13.02.2019 - 10:18, Güncelleme: 13.02.2019 - 10:18
 

Yerel Seçimlere Doğru

KARAMAN (AA) - CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Emin Ege, Karaman Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.Ziyarette konuşan Ege, Karaman için çok sayıda projeye...

KARAMAN (AA) - CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Emin Ege, Karaman Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.Ziyarette konuşan Ege, Karaman için çok sayıda projeye sahip olduğunu belirtti.Karaman'ın sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Ege, "Belediyeyi ve belediyeciliği bilen bu anlayışın içerisinden gelen birisiyim. Memleketimizi daha iyi, layık olduğu yerlere getirmek için yola çıktık. Seçim çalışmalarımızda bu yönde ilerlemekte, inşallah da bunu başaracağız." dedi.Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin Karaman için hayırlı olması temennisinde bulundu.
KARAMAN (AA) - CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Emin Ege, Karaman Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.Ziyarette konuşan Ege, Karaman için çok sayıda projeye...

KARAMAN (AA) - CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Emin Ege, Karaman Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ege, Karaman için çok sayıda projeye sahip olduğunu belirtti.

Karaman'ın sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Ege, "Belediyeyi ve belediyeciliği bilen bu anlayışın içerisinden gelen birisiyim. Memleketimizi daha iyi, layık olduğu yerlere getirmek için yola çıktık. Seçim çalışmalarımızda bu yönde ilerlemekte, inşallah da bunu başaracağız." dedi.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin Karaman için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.