pendik escort bayan
ak

Yerel Seçimlere Doğru

26.01.2019 - 10:33, Güncelleme: 26.01.2019 - 10:33
 

Yerel Seçimlere Doğru

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hüyük ilçesini ziyaret etti.Samancı, AK Parti Hüyük İlçe...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hüyük ilçesini ziyaret etti.Samancı, AK Parti Hüyük İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Çiğdem ve partililerle birlikte İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.Hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini ileten Milletvekili Samancı, hastane yöneticilerinden ise yeni hizmet binasının durumuyla ilgili bilgiler aldı. Samancı, Hüyük ilçesini yeni dönemde de yeni yatırımlarla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.Milletvekili Samancı ve Belediye Başkan Adayı Çiğdem, hastane ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Kıreli ve Çavuş mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Her iki mahallede esnafla da bir araya gelen Samancı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için destek istedi.
KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hüyük ilçesini ziyaret etti.Samancı, AK Parti Hüyük İlçe...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hüyük ilçesini ziyaret etti.

Samancı, AK Parti Hüyük İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Çiğdem ve partililerle birlikte İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini ileten Milletvekili Samancı, hastane yöneticilerinden ise yeni hizmet binasının durumuyla ilgili bilgiler aldı.

Samancı, Hüyük ilçesini yeni dönemde de yeni yatırımlarla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Milletvekili Samancı ve Belediye Başkan Adayı Çiğdem, hastane ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Kıreli ve Çavuş mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Her iki mahallede esnafla da bir araya gelen Samancı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.