pendik escort bayan
ak

Yerel Seçime Doğru

27.02.2019 - 14:28, Güncelleme: 27.02.2019 - 14:28
 

Yerel Seçime Doğru

Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Halil Adıgüzel, projelerini açıkladı

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Halil Adıgüzel, projelerini açıkladı.İlçedeki bir otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Adıgüzel, merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı vefatının 8. yılında andı.Geniş çaplı bir araştırma sonucu ilçeye vizyon katacak projeler hazırladıklarını, insan odaklı düşünerek projeler ürettiklerini dile getiren Adıgüzel, ilçedeki verimli toprakların değerlendirilmesi amacıyla hobi bahçeleri ile halkın üretime kanalize edileceğini, kiralama yöntemi ile her kesime ulaşacaklarını ifade etti.Her haneden toplanan atıkların Gölkart adı altında bir kart ile puana dönüşeceği, bu puanların vergi, elektrik, su gibi günlük ihtiyaç giderinden düşürüleceğini dile getiren Adıgüzel, atıkların da enerjiye dönüştürülerek ülkeye katkı sağlayacağını kaydetti.Adıgüzel, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehitlerin verildiği ilçede, şehitlerin anılacağı, gelen turistlerin de gezebileceği bir sergi alanının açılması için çalışma yürüteceklerini sözlerine ekledi.
Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Halil Adıgüzel, projelerini açıkladı

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Halil Adıgüzel, projelerini açıkladı.

İlçedeki bir otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Adıgüzel, merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı vefatının 8. yılında andı.

Geniş çaplı bir araştırma sonucu ilçeye vizyon katacak projeler hazırladıklarını, insan odaklı düşünerek projeler ürettiklerini dile getiren Adıgüzel, ilçedeki verimli toprakların değerlendirilmesi amacıyla hobi bahçeleri ile halkın üretime kanalize edileceğini, kiralama yöntemi ile her kesime ulaşacaklarını ifade etti.

Her haneden toplanan atıkların Gölkart adı altında bir kart ile puana dönüşeceği, bu puanların vergi, elektrik, su gibi günlük ihtiyaç giderinden düşürüleceğini dile getiren Adıgüzel, atıkların da enerjiye dönüştürülerek ülkeye katkı sağlayacağını kaydetti.

Adıgüzel, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehitlerin verildiği ilçede, şehitlerin anılacağı, gelen turistlerin de gezebileceği bir sergi alanının açılması için çalışma yürüteceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.