pendik escort bayan
ak

Yerel Seçime Doğru

09.01.2019 - 13:38, Güncelleme: 09.01.2019 - 13:38
 

Yerel Seçime Doğru

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve öğrencilerle görüştü.Kent merkezindeki...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve öğrencilerle görüştü.Kent merkezindeki iş yerlerini ziyaret eden Arı, belediye başkanı seçildiği takdirde, şehrin daha yaşanılabilir hale getirilmesi için hayata geçirmeyi planladıkları projelerini anlattı.Arı, "Bizler hayallerimizi hayata geçirme imkanı bulursak bu şehri marka şehir haline getirirken hiç bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz." dedi.Daha sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileriyle buluşmak için NEVÜ yerleşkesindeki kütüphaneye geçen Arı, sınava hazırlanan öğrencilere kek ve meyve suyu ikram etti.
NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve öğrencilerle görüştü.Kent merkezindeki...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve öğrencilerle görüştü.

Kent merkezindeki iş yerlerini ziyaret eden Arı, belediye başkanı seçildiği takdirde, şehrin daha yaşanılabilir hale getirilmesi için hayata geçirmeyi planladıkları projelerini anlattı.

Arı, "Bizler hayallerimizi hayata geçirme imkanı bulursak bu şehri marka şehir haline getirirken hiç bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz." dedi.

Daha sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileriyle buluşmak için NEVÜ yerleşkesindeki kütüphaneye geçen Arı, sınava hazırlanan öğrencilere kek ve meyve suyu ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.