pendik escort bayan
ak

Yeniyer Ortaokulu İnşaatı Sürüyor

15.06.2017 - 17:38, Güncelleme: 15.06.2017 - 17:38
 

Yeniyer Ortaokulu İnşaatı Sürüyor

YOZGAT (AA) – Sorgun’un Yeniyer beldesine yapımı devam eden ortaokul binası inşaatının yeni eğitim ve öğretim sezonuna kadar biteceği belirtildi. ...

YOZGAT (AA) – Sorgun’un Yeniyer beldesine yapımı devam eden ortaokul binası inşaatının yeni eğitim ve öğretim sezonuna kadar biteceği belirtildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeniyer beldesinin Karakız mahallesinde yapımı devam eden okul inşaatının hızla ilerlediğini, çok önemli bir aksilik olmaması durumunda eylülde hizmete açılacağını belirtti. Karakız mahallesinde öğrencilerin eski belediye binasında eğitim öğretim gördüğünü dile getiren Ekinci, şunları kaydetti: "Eski okul binasına çürük raporu verildiği için öğrencilerimiz geçici olarak eski Karakız Belediye binasında eğitimlerini sürdürdü. Şimdi bu beldemize 12 derslikli, tam donanımlı yeni bir ortaokul yapılıyor. İhale şartnamesinde binanın bitiş tarihi 10 Eylül olarak belirtilmiş. Ancak biz daha önce inşaatın tamamlanmasını bekliyoruz. Yeni okulumuzun yapılmasıyla öğrencilerimiz, daha rahat bir ortamda eğitim öğretim yapma olanağına kavuşacaklar."
YOZGAT (AA) – Sorgun’un Yeniyer beldesine yapımı devam eden ortaokul binası inşaatının yeni eğitim ve öğretim sezonuna kadar biteceği belirtildi. ...

YOZGAT (AA) – Sorgun’un Yeniyer beldesine yapımı devam eden ortaokul binası inşaatının yeni eğitim ve öğretim sezonuna kadar biteceği belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeniyer beldesinin Karakız mahallesinde yapımı devam eden okul inşaatının hızla ilerlediğini, çok önemli bir aksilik olmaması durumunda eylülde hizmete açılacağını belirtti.

Karakız mahallesinde öğrencilerin eski belediye binasında eğitim öğretim gördüğünü dile getiren Ekinci, şunları kaydetti:

"Eski okul binasına çürük raporu verildiği için öğrencilerimiz geçici olarak eski Karakız Belediye binasında eğitimlerini sürdürdü. Şimdi bu beldemize 12 derslikli, tam donanımlı yeni bir ortaokul yapılıyor. İhale şartnamesinde binanın bitiş tarihi 10 Eylül olarak belirtilmiş. Ancak biz daha önce inşaatın tamamlanmasını bekliyoruz. Yeni okulumuzun yapılmasıyla öğrencilerimiz, daha rahat bir ortamda eğitim öğretim yapma olanağına kavuşacaklar."

Yeniyer Ortaokulu İnşaatı Sürüyor

Yeniyer Ortaokulu İnşaatı Sürüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.