pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yeniyer Belediyesine Yeni Hizmet Binası

13.06.2017 - 17:58, Güncelleme: 13.06.2017 - 17:58
 

Yeniyer Belediyesine Yeni Hizmet Binası

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesine bağlı Yeniyer Belediyesi, Ahmetfakılı ve Karakız Mahallesi'nin ortasına yeni bir hizmet binası yaptırıyor. Yeniyer Belediye...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesine bağlı Yeniyer Belediyesi, Ahmetfakılı ve Karakız Mahallesi'nin ortasına yeni bir hizmet binası yaptırıyor. Yeniyer Belediye Başkanı Osman Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldenin iki mahallesinin birbirine biraz uzak olması nedeniyle, iki mahallenin ortasına yeni bir hizmet binası yapılmasının bazı sıkıntıları ve serzenişleri de ortadan kaldıracağını söyledi.Yeni hizmet binasının önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti:"İki mahalle arasında 24 dönümlük tarla aldık. Burada zemin kat hariç, her katı 600 metrekare olan iki katlı bir hizmet binası yaptırdık. Hizmet binamız yanında dükkan ve garajlar bulunuyor. Bir milyon 500 bin liraya mal olan yeni hizmet binamızın yapılmasında Kültür Bakanlığımızın büyük katkıları oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."Yılmaz, 24 dönüm arsası olan hizmet binasının bu arsasını 50 dönüme çıkarıp, burayı piknik alanına dönüştürmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.
YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesine bağlı Yeniyer Belediyesi, Ahmetfakılı ve Karakız Mahallesi'nin ortasına yeni bir hizmet binası yaptırıyor. Yeniyer Belediye...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesine bağlı Yeniyer Belediyesi, Ahmetfakılı ve Karakız Mahallesi'nin ortasına yeni bir hizmet binası yaptırıyor.

Yeniyer Belediye Başkanı Osman Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldenin iki mahallesinin birbirine biraz uzak olması nedeniyle, iki mahallenin ortasına yeni bir hizmet binası yapılmasının bazı sıkıntıları ve serzenişleri de ortadan kaldıracağını söyledi.

Yeni hizmet binasının önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti:

"İki mahalle arasında 24 dönümlük tarla aldık. Burada zemin kat hariç, her katı 600 metrekare olan iki katlı bir hizmet binası yaptırdık. Hizmet binamız yanında dükkan ve garajlar bulunuyor. Bir milyon 500 bin liraya mal olan yeni hizmet binamızın yapılmasında Kültür Bakanlığımızın büyük katkıları oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Yılmaz, 24 dönüm arsası olan hizmet binasının bu arsasını 50 dönüme çıkarıp, burayı piknik alanına dönüştürmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.