pendik escort bayan
ak

Yenimahalleli Yüzücü Türkiye Rekoru Kırdı

18.07.2018 - 12:13, Güncelleme: 18.07.2018 - 12:13
 

Yenimahalleli Yüzücü Türkiye Rekoru Kırdı

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyespor yüzücüsü Merve Tuncel'in, 13 yaş grubunda 200 metre kelebekte Türkiye rekoru kırdığı ve Yıldız Türkiye Milli...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyespor yüzücüsü Merve Tuncel'in, 13 yaş grubunda 200 metre kelebekte Türkiye rekoru kırdığı ve Yıldız Türkiye Milli Takımı'na seçildiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yenimahalle Belediyespor yüzme takımı sporcusu Merve Tuncel, Turkcell 13 Yaş Bireysel Yüzme Şampiyonası ve Yıldız, Genç ve Açık Yaş Türkiye Kısa Kulvar Milli Takım Seçmesinde büyük başarı elde etti. Merve Tuncel, 200 metre kelebek yarışında 2.14,6 derecesiyle 13 yaşta yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. Yarışlarda 100, 200, 400 ve 800 metre serbest ile 100 metre kelebekte de mücadele veren Merve Tuncel, milli takım barajlarını geçerek Yıldız Türkiye Milli Takımı'na seçildi. Öte yandan Yenimahalle Belediyespor yüzme takımının diğer sporcuları Emre Suvat, Arda Sarıkaya, Halil Ballı ve Arda Yıldız da Türkiye şampiyonası barajlarını geçerek başarı elde etti.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyespor yüzücüsü Merve Tuncel'in, 13 yaş grubunda 200 metre kelebekte Türkiye rekoru kırdığı ve Yıldız Türkiye Milli...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyespor yüzücüsü Merve Tuncel'in, 13 yaş grubunda 200 metre kelebekte Türkiye rekoru kırdığı ve Yıldız Türkiye Milli Takımı'na seçildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yenimahalle Belediyespor yüzme takımı sporcusu Merve Tuncel, Turkcell 13 Yaş Bireysel Yüzme Şampiyonası ve Yıldız, Genç ve Açık Yaş Türkiye Kısa Kulvar Milli Takım Seçmesinde büyük başarı elde etti.

Merve Tuncel, 200 metre kelebek yarışında 2.14,6 derecesiyle 13 yaşta yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. Yarışlarda 100, 200, 400 ve 800 metre serbest ile 100 metre kelebekte de mücadele veren Merve Tuncel, milli takım barajlarını geçerek Yıldız Türkiye Milli Takımı'na seçildi.

Öte yandan Yenimahalle Belediyespor yüzme takımının diğer sporcuları Emre Suvat, Arda Sarıkaya, Halil Ballı ve Arda Yıldız da Türkiye şampiyonası barajlarını geçerek başarı elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.