pendik escort bayan
ak

Yenimahalleli Engelliler Ve Aileleri Çanakkale'de

23.05.2018 - 12:03, Güncelleme: 23.05.2018 - 12:03
 

Yenimahalleli Engelliler Ve Aileleri Çanakkale'de

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, ortopedik, görme, işitme engelli ve süreğen hastalıklı vatandaşlar ve aileleri için özel olarak Çanakkale gezisi...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, ortopedik, görme, işitme engelli ve süreğen hastalıklı vatandaşlar ve aileleri için özel olarak Çanakkale gezisi düzenledi.Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye tarafından düzenlenen kültür gezileri sürüyor. Bu kapsamda düzenlenen gezide engelliler, süreğen hastalıklı vatandaşlar ile ailelerinden oluşan 50 kişi Çanakkale'yi gezme fırsatı buldu.Çanakkale'yi gezebilme mutluluğunu yaşayan engelliler, yetkililere imkan sağladıkları için teşekkürlerini dile getirdi.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, ortopedik, görme, işitme engelli ve süreğen hastalıklı vatandaşlar ve aileleri için özel olarak Çanakkale gezisi...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, ortopedik, görme, işitme engelli ve süreğen hastalıklı vatandaşlar ve aileleri için özel olarak Çanakkale gezisi düzenledi.

Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye tarafından düzenlenen kültür gezileri sürüyor. Bu kapsamda düzenlenen gezide engelliler, süreğen hastalıklı vatandaşlar ile ailelerinden oluşan 50 kişi Çanakkale'yi gezme fırsatı buldu.

Çanakkale'yi gezebilme mutluluğunu yaşayan engelliler, yetkililere imkan sağladıkları için teşekkürlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.