pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yenimahalle'de Yaz Futbol Okulu Açıldı

21.06.2018 - 15:53, Güncelleme: 21.06.2018 - 15:53
 

Yenimahalle'de Yaz Futbol Okulu Açıldı

ANKARA (AA) - Yenimahalle'de yaz futbol okulu açıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaz futbol okulunun açılışı Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın...

ANKARA (AA) - Yenimahalle'de yaz futbol okulu açıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaz futbol okulunun açılışı Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın katılımıyla yapıldı. Yaz futbol okulunun açılışında ğrencilere forma, tozluk ve şapkadan oluşan malzeme hediye eden Yaşar, şunları kaydetti: "Yeni nesilleri hayata ne kadar iyi hazırlarsak geleceğe o kadar umut dolu bakabileceğimizi biliyoruz. Özellikle sporun çocuk gelişimdeki önemi tartışılamaz. Bu nedenle Yenimahalle'de spor tesislerine ciddi bir yatırım yapıyoruz. Hiçbir ilçede tam donanımlı 4 ayrı olimpik havuz ve spor tesisi yok. Bu kadar semt sahası, kapalı spor salonları olan il sayısı bile az. Yerel yönetim olarak spora teşvik için biz üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz."Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde açılan yaz futbol okullarına, 6-17 yaş arası bine yakın öğrencinin kayıt yaptırdığı, kursların Çiğdemtepe Semt Sahası, Yenimahalle Hasan Doğan Stadı ve Batıkent Stadı olmak üzere 3 ayrı bölgede verildiği bildirildi.
ANKARA (AA) - Yenimahalle'de yaz futbol okulu açıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaz futbol okulunun açılışı Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın...

ANKARA (AA) - Yenimahalle'de yaz futbol okulu açıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaz futbol okulunun açılışı Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın katılımıyla yapıldı.

Yaz futbol okulunun açılışında ğrencilere forma, tozluk ve şapkadan oluşan malzeme hediye eden Yaşar, şunları kaydetti:

"Yeni nesilleri hayata ne kadar iyi hazırlarsak geleceğe o kadar umut dolu bakabileceğimizi biliyoruz. Özellikle sporun çocuk gelişimdeki önemi tartışılamaz. Bu nedenle Yenimahalle'de spor tesislerine ciddi bir yatırım yapıyoruz. Hiçbir ilçede tam donanımlı 4 ayrı olimpik havuz ve spor tesisi yok. Bu kadar semt sahası, kapalı spor salonları olan il sayısı bile az. Yerel yönetim olarak spora teşvik için biz üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz."

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde açılan yaz futbol okullarına, 6-17 yaş arası bine yakın öğrencinin kayıt yaptırdığı, kursların Çiğdemtepe Semt Sahası, Yenimahalle Hasan Doğan Stadı ve Batıkent Stadı olmak üzere 3 ayrı bölgede verildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.