pendik escort bayan
ak

Yenimahalle’de Yaz Eğelenceleri

31.07.2018 - 12:33, Güncelleme: 31.07.2018 - 12:33
 

Yenimahalle’de Yaz Eğelenceleri

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, çocuklara yönelik sokak gösterisi ve yetişkinler için de yaz sineması etkinliği düzenledi.Demetevler Mahallesi Kapalı...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, çocuklara yönelik sokak gösterisi ve yetişkinler için de yaz sineması etkinliği düzenledi.Demetevler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen yaz eğlence programında, çocuklar için palyaçolar eşliğinde dans gösterisi, ipli kukla ve orta oyunu sunuldu.Demetevler sakinleri, yaz sineması etkinliğinde de Burak Özçivit ve Murat Boz'un rol aldığı “Kardeşim Benim 1” filmini izledi. Yenimahalle Belediyesince düzenlenen yaz etkinliklerinin farklı mahallelerde 6 Eylül'e kadar süreceği belirtildi.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, çocuklara yönelik sokak gösterisi ve yetişkinler için de yaz sineması etkinliği düzenledi.Demetevler Mahallesi Kapalı...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, çocuklara yönelik sokak gösterisi ve yetişkinler için de yaz sineması etkinliği düzenledi.

Demetevler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen yaz eğlence programında, çocuklar için palyaçolar eşliğinde dans gösterisi, ipli kukla ve orta oyunu sunuldu.

Demetevler sakinleri, yaz sineması etkinliğinde de Burak Özçivit ve Murat Boz'un rol aldığı “Kardeşim Benim 1” filmini izledi.

Yenimahalle Belediyesince düzenlenen yaz etkinliklerinin farklı mahallelerde 6 Eylül'e kadar süreceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.