pendik escort bayan
ak

Yenimahalle'de Sporcular İçin Ödül Töreni Düzenlendi

19.04.2018 - 13:33, Güncelleme: 19.04.2018 - 13:33
 

Yenimahalle'de Sporcular İçin Ödül Töreni Düzenlendi

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde, 2017-2018 Sezonu Okul Sporları Ödül töreni düzenlendi.Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle Gençlik Hizmetleri ve Spor...

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde, 2017-2018 Sezonu Okul Sporları Ödül töreni düzenlendi.Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Hasan Doğan Stadyumu'nda düzenlenen törende, masa tenisi, satranç ve futbol dalında başarı elde eden ilk 4 okul takımına madalya ve kupaları verildi.Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yaptığı konuşmada, başarı elde eden öğrencileri kutladığını belirtti.Yenimahalle'de sağlıklı nesiller yetişmesi için çalıştıklarını ifade eden Yaşar, "Dereceye giren okul takımlarını tebrik ediyorum. Sizlere ev sahipliği yapmaktan onur duyuyorum. Yenimahalle'yi yaşanabilir bir yer yapmak için büyük mücadele veriyoruz. Sanatta, kültürde, sporda ve yaşamda ilçemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda yönetmeye çalışıyoruz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkesi kucaklıyoruz." diye konuştu.Törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Kurt ve sporcular katıldı.
ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde, 2017-2018 Sezonu Okul Sporları Ödül töreni düzenlendi.Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle Gençlik Hizmetleri ve Spor...

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde, 2017-2018 Sezonu Okul Sporları Ödül töreni düzenlendi.

Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Hasan Doğan Stadyumu'nda düzenlenen törende, masa tenisi, satranç ve futbol dalında başarı elde eden ilk 4 okul takımına madalya ve kupaları verildi.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yaptığı konuşmada, başarı elde eden öğrencileri kutladığını belirtti.

Yenimahalle'de sağlıklı nesiller yetişmesi için çalıştıklarını ifade eden Yaşar, "Dereceye giren okul takımlarını tebrik ediyorum. Sizlere ev sahipliği yapmaktan onur duyuyorum. Yenimahalle'yi yaşanabilir bir yer yapmak için büyük mücadele veriyoruz. Sanatta, kültürde, sporda ve yaşamda ilçemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda yönetmeye çalışıyoruz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkesi kucaklıyoruz." diye konuştu.

Törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Kurt ve sporcular katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.