pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yenimahalle'de Kurbanlık Satış Yerleri İçin Başvurular Başlıyor

04.07.2019 - 11:33, Güncelleme: 04.07.2019 - 11:33
 

Yenimahalle'de Kurbanlık Satış Yerleri İçin Başvurular Başlıyor

ANKARA (AA) - Yenimahalle Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda kurbanlık satışı yapmak isteyenler, başvurularını 8- 16 Temmuz'da yapabilecek. Yenimahalle...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda kurbanlık satışı yapmak isteyenler, başvurularını 8- 16 Temmuz'da yapabilecek. Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 236’sı büyük, 80’i küçük çadır olmak üzere 316 çadır kapasiteli Yenimahalle Belediyesi Yakacık Kurban Alanı’nda, çadır yerlerinin hazırlandığı kaydedildi.Kurban satışı yapacak besicilerin başvurularını, dilekçe, nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah ilmuhaberi, vesikalık fotoğraf, veteriner sağlık raporu-aşı kaydı, küçükbaş hayvanlarda nakil belgesi, işletme tescil belgesi, büyükbaş hayvanlar için pasaport ve hayvanların kulak küpe numaralarının listesiyle 8-16 Temmuz'da Yenimahalle Zabıta Merkez Karakol Amirliği'ne yapabilecekleri belirtildi. Yakacık Kurban Alanı’na başvuru yapan besicilerin çadır yerlerinin belirlenmesi için 22 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da Yenimahalle Zabıta Merkez Karakol Amirliği’nde noter huzurunda kura çekileceği, sonuçların da dilekçe verilen merkezde ve Yenimahalle Belediyesinin internet sayfasında yayınlanacağı bildirildi.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda kurbanlık satışı yapmak isteyenler, başvurularını 8- 16 Temmuz'da yapabilecek. Yenimahalle...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda kurbanlık satışı yapmak isteyenler, başvurularını 8- 16 Temmuz'da yapabilecek.

Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 236’sı büyük, 80’i küçük çadır olmak üzere 316 çadır kapasiteli Yenimahalle Belediyesi Yakacık Kurban Alanı’nda, çadır yerlerinin hazırlandığı kaydedildi.

Kurban satışı yapacak besicilerin başvurularını, dilekçe, nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah ilmuhaberi, vesikalık fotoğraf, veteriner sağlık raporu-aşı kaydı, küçükbaş hayvanlarda nakil belgesi, işletme tescil belgesi, büyükbaş hayvanlar için pasaport ve hayvanların kulak küpe numaralarının listesiyle 8-16 Temmuz'da Yenimahalle Zabıta Merkez Karakol Amirliği'ne yapabilecekleri belirtildi.

Yakacık Kurban Alanı’na başvuru yapan besicilerin çadır yerlerinin belirlenmesi için 22 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da Yenimahalle Zabıta Merkez Karakol Amirliği’nde noter huzurunda kura çekileceği, sonuçların da dilekçe verilen merkezde ve Yenimahalle Belediyesinin internet sayfasında yayınlanacağı bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.