pendik escort bayan
ak

Yenimahalle’de Herkes Sporla Tanışacak

02.05.2018 - 12:38, Güncelleme: 02.05.2018 - 12:38
 

Yenimahalle’de Herkes Sporla Tanışacak

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların sporla tanışmaları için çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşlara...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların sporla tanışmaları için çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşlara sağlıklı yaşam için spor imkanı sunmak amacıyla Hacı Sabancı, Turgut Özakman, Bülent Ecevit ve Barıştepe yüzme havuzları ve spor kompleksinin yanı sıra Ragıp Tüzün, Aydın Onur, Demetevler Gençlik Merkezi bünyesinde kurulan spor salonlarının vatandaşın hizmetinde olduğu anımsatıldı.Aşağı Yahyalar'a kadınlar için bir sosyal tesis kazandırıldığı belirtilen açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Fethi Yaşar, birçok büyükşehirde bulunmayan spor tesislerinin Yenimahalle'de olduğunu bildirdi.Yaşar, "İnşaatı tamamlanan 350 metrekare alana sahip Aşağı Yahyalar Sosyal Tesisleri'ne kayıtlar da başladı. Spor merkezinde fitness, yoga, pilates, zumba ve çocuk jimnastiği yapmak isteyen vatandaşlar kayıtlarını yaptırabilecek. Her yönüyle sağlıklı ve huzurlu bir ilçede yaşamak her vatandaşın hakkıdır. Biz Yenimahalleli vatandaşlarımızın sosyalleşmesini, spor yapmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların sporla tanışmaları için çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşlara...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların sporla tanışmaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşlara sağlıklı yaşam için spor imkanı sunmak amacıyla Hacı Sabancı, Turgut Özakman, Bülent Ecevit ve Barıştepe yüzme havuzları ve spor kompleksinin yanı sıra Ragıp Tüzün, Aydın Onur, Demetevler Gençlik Merkezi bünyesinde kurulan spor salonlarının vatandaşın hizmetinde olduğu anımsatıldı.

Aşağı Yahyalar'a kadınlar için bir sosyal tesis kazandırıldığı belirtilen açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Fethi Yaşar, birçok büyükşehirde bulunmayan spor tesislerinin Yenimahalle'de olduğunu bildirdi.

Yaşar, "İnşaatı tamamlanan 350 metrekare alana sahip Aşağı Yahyalar Sosyal Tesisleri'ne kayıtlar da başladı. Spor merkezinde fitness, yoga, pilates, zumba ve çocuk jimnastiği yapmak isteyen vatandaşlar kayıtlarını yaptırabilecek. Her yönüyle sağlıklı ve huzurlu bir ilçede yaşamak her vatandaşın hakkıdır. Biz Yenimahalleli vatandaşlarımızın sosyalleşmesini, spor yapmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.