pendik escort bayan
ak

Yenimahalle'de Futbol Turnuvası Heyecanı

25.04.2018 - 12:43, Güncelleme: 25.04.2018 - 12:43
 

Yenimahalle'de Futbol Turnuvası Heyecanı

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şereflikoçhisar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvasının açılışını...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şereflikoçhisar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvasının açılışını yaptı. Başkan Yaşar, yaptığı yazılı açıklamada, Hasan Doğan Stadı'ndaki turnuvaya 16 köy takımının katıldığını bildirdi.Yenimahalle'yi sporun her dalında belli bir noktaya getirmek için çalıştıklarını aktaran Yaşar, "Toplum sokakta ne kadar kaynaşırsa, arkadaşlık ilişkilerini, hemşerilik bilincini ne kadar geliştirirse o ülkede barış, huzur ve sevgi hakim olur. Ben ilçemde bu bilinçle hareket ediyorum. Yenimahalleliler işlerinden çıkıp evlerine kapansın istemiyorum. Sizlere de ev sahipliği yapmaktan onur duyuyorum." ifadelerini kullandı. Katkılarından ve spora verdiği desteklerden dolayı Şereflikoçhisarlılar adına Yaşar'a teşekkür eden dernek başkanı Ümit Yıldız da günün anısına başkan Yaşar'a bir plaket verdi. Turnuvanın ilk gününde Hacıbektaşlı, Fadıllı, Haydarlı ve Deliller köyü takımları karşı karşıya geldi. 6 hafta sürecek olan turnuvada 4'erli gruplar halinde yapılan karşılaşmalar yarı final ve final maçlarıyla sona erecek.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şereflikoçhisar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvasının açılışını...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şereflikoçhisar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvasının açılışını yaptı.

Başkan Yaşar, yaptığı yazılı açıklamada, Hasan Doğan Stadı'ndaki turnuvaya 16 köy takımının katıldığını bildirdi.

Yenimahalle'yi sporun her dalında belli bir noktaya getirmek için çalıştıklarını aktaran Yaşar, "Toplum sokakta ne kadar kaynaşırsa, arkadaşlık ilişkilerini, hemşerilik bilincini ne kadar geliştirirse o ülkede barış, huzur ve sevgi hakim olur. Ben ilçemde bu bilinçle hareket ediyorum. Yenimahalleliler işlerinden çıkıp evlerine kapansın istemiyorum. Sizlere de ev sahipliği yapmaktan onur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Katkılarından ve spora verdiği desteklerden dolayı Şereflikoçhisarlılar adına Yaşar'a teşekkür eden dernek başkanı Ümit Yıldız da günün anısına başkan Yaşar'a bir plaket verdi.

Turnuvanın ilk gününde Hacıbektaşlı, Fadıllı, Haydarlı ve Deliller köyü takımları karşı karşıya geldi.

6 hafta sürecek olan turnuvada 4'erli gruplar halinde yapılan karşılaşmalar yarı final ve final maçlarıyla sona erecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.