pendik escort bayan
ak

Yenimahalle'de "Eğitime Destek Projesi" Başladı

24.09.2018 - 12:18, Güncelleme: 24.09.2018 - 12:18
 

Yenimahalle'de "Eğitime Destek Projesi" Başladı

ANKARA(AA) - Yenimahalle'de "Eğitime Destek Projesi" kapsamında kurslar açarak ücretsiz eğitim veren Yenimahalle Belediyesi, yeni öğretim yılının başlamasıyla...

ANKARA(AA) - Yenimahalle'de "Eğitime Destek Projesi" kapsamında kurslar açarak ücretsiz eğitim veren Yenimahalle Belediyesi, yeni öğretim yılının başlamasıyla birlikte eğitimlere başladı.Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun Gençlik Merkezi, Batıkent Meydan AVM Kurs Merkezi ve Ragıp Tüzün Parkı içerisinde yer alan Yenimahalle Eğitim Merkezi’ne gelen öğrenciler, ilk ders heyecanını yaşadı.Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, projenin maddi imkansızlıklar dolayısıyla çocuklarını kursa gönderecek durumu olmayan aileler için büyük bir olanak olduğunu söyledi.Çocukların geleceğimiz olduğunu, onların eğitiminin çok önemli olduğunu ifade eden Yaşar, şunları kaydetti:"Onlar sayesinde ülkemizi ileri noktalara taşıyabiliriz. Bu da ancak eğitimle olur. Biz bu konuda üstümüze düşen görevi fazlasıyla yapıyoruz, ortaokul ve lise öğrencilerimize ücretsiz kurslar açtık. Tek amacımız kursa gidemeyecek durumda olan çocuklarımızın şartlarını, kursa gitme imkanı olan ve özel okullarda eğitim alan çocuklarımızla eşitlemek. İyi bir eğitim almaları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yavrularımızın başarısı, güzel meslekler edinmesi bizleri gururlandırır. Yeni eğitim öğretim hayatında hepsine başarılar diliyorum."
ANKARA(AA) - Yenimahalle'de "Eğitime Destek Projesi" kapsamında kurslar açarak ücretsiz eğitim veren Yenimahalle Belediyesi, yeni öğretim yılının başlamasıyla...

ANKARA(AA) - Yenimahalle'de "Eğitime Destek Projesi" kapsamında kurslar açarak ücretsiz eğitim veren Yenimahalle Belediyesi, yeni öğretim yılının başlamasıyla birlikte eğitimlere başladı.

Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun Gençlik Merkezi, Batıkent Meydan AVM Kurs Merkezi ve Ragıp Tüzün Parkı içerisinde yer alan Yenimahalle Eğitim Merkezi’ne gelen öğrenciler, ilk ders heyecanını yaşadı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, projenin maddi imkansızlıklar dolayısıyla çocuklarını kursa gönderecek durumu olmayan aileler için büyük bir olanak olduğunu söyledi.

Çocukların geleceğimiz olduğunu, onların eğitiminin çok önemli olduğunu ifade eden Yaşar, şunları kaydetti:

"Onlar sayesinde ülkemizi ileri noktalara taşıyabiliriz. Bu da ancak eğitimle olur. Biz bu konuda üstümüze düşen görevi fazlasıyla yapıyoruz, ortaokul ve lise öğrencilerimize ücretsiz kurslar açtık. Tek amacımız kursa gidemeyecek durumda olan çocuklarımızın şartlarını, kursa gitme imkanı olan ve özel okullarda eğitim alan çocuklarımızla eşitlemek. İyi bir eğitim almaları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yavrularımızın başarısı, güzel meslekler edinmesi bizleri gururlandırır. Yeni eğitim öğretim hayatında hepsine başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.