pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yenimahalle'de Eğitime Destek Kermesi

28.04.2018 - 12:38, Güncelleme: 28.04.2018 - 12:38
 

Yenimahalle'de Eğitime Destek Kermesi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği Batıkent Şubesi tarafından düzenlenen el sanatları sergisi ve kermesin açılışı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği Batıkent Şubesi tarafından düzenlenen el sanatları sergisi ve kermesin açılışı gerçekleştirildi.Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Batıkent Ahmet Taner Kışlalı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal'ın yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Kartal, burada yaptığı açıklamada, belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerine işaret ederek, "Eğitimden daha değerli bir yatırım düşünülemez" ifadesini kullandı.Kursiyerlerin yaptığı el sanatları ve kermesten elde edilecek gelir, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimleri için kullanılacak.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği Batıkent Şubesi tarafından düzenlenen el sanatları sergisi ve kermesin açılışı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği Batıkent Şubesi tarafından düzenlenen el sanatları sergisi ve kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Batıkent Ahmet Taner Kışlalı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal'ın yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kartal, burada yaptığı açıklamada, belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerine işaret ederek, "Eğitimden daha değerli bir yatırım düşünülemez" ifadesini kullandı.

Kursiyerlerin yaptığı el sanatları ve kermesten elde edilecek gelir, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimleri için kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.