pendik escort bayan
ak

Yenimahalle’de Camiler Ramazana Hazır

11.05.2018 - 14:58, Güncelleme: 11.05.2018 - 14:58
 

Yenimahalle’de Camiler Ramazana Hazır

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde camiler ramazan ayı öncesi hazır hale getirildi.Yenimahalle Belediyesi ekipleri, vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı...

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde camiler ramazan ayı öncesi hazır hale getirildi.Yenimahalle Belediyesi ekipleri, vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sürdürmeleri için camilerin halılarını süpürerek dezenfekte ediyor. Ayrıca camilerin duvar, pencere, kapı ve camları da büyük bir titizlikle temizleniyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, camilerin huzur veren yerler olduğunu belirterek, "Çünkü buralarda sevgi var, saygı var, barış var. Kavga dövüş yok, ötekileştirmek yok, Okullarımıza nasıl yardım ediyor, mahallelerimize nasıl aile hekimliği binaları, taksi durakları, spor tesisleri, kültür merkezleri kazandırıyorsak ibadethane ihtiyacı olduğunda onu da yapacağız. Bakım ve temizliklerini de elbette biz yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.Bu arada Yenimahalle Belediyesi tarafından geçen yıl temeli atılan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki caminin ilk teravih namazı için kapılarını açacağı bildirildi.
ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde camiler ramazan ayı öncesi hazır hale getirildi.Yenimahalle Belediyesi ekipleri, vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı...

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde camiler ramazan ayı öncesi hazır hale getirildi.

Yenimahalle Belediyesi ekipleri, vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sürdürmeleri için camilerin halılarını süpürerek dezenfekte ediyor. Ayrıca camilerin duvar, pencere, kapı ve camları da büyük bir titizlikle temizleniyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, camilerin huzur veren yerler olduğunu belirterek, "Çünkü buralarda sevgi var, saygı var, barış var. Kavga dövüş yok, ötekileştirmek yok, Okullarımıza nasıl yardım ediyor, mahallelerimize nasıl aile hekimliği binaları, taksi durakları, spor tesisleri, kültür merkezleri kazandırıyorsak ibadethane ihtiyacı olduğunda onu da yapacağız. Bakım ve temizliklerini de elbette biz yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada Yenimahalle Belediyesi tarafından geçen yıl temeli atılan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki caminin ilk teravih namazı için kapılarını açacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.