pendik escort bayan
ak

Yenimahalle Belediyesi Kışa Hazır

23.11.2018 - 13:33, Güncelleme: 23.11.2018 - 13:33
 

Yenimahalle Belediyesi Kışa Hazır

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, başta kar küreme ve tuzlama araçları olmak üzere tüm hizmet araçlarını bakımdan geçirdi. Kışlık bakımları yapılan...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, başta kar küreme ve tuzlama araçları olmak üzere tüm hizmet araçlarını bakımdan geçirdi. Kışlık bakımları yapılan araçların yağı, suyu, filtreleri, bujileri, fren tertibatları, silecekleri, hortumları, akü ve lastikleri kontrol edildi.Aynı zamanda belediyenin karla mücadele ekipleri, her kış olduğu gibi bu kış da sürücülerin ve yayaların mağdur olmaması için 7 gün 24 saat mesai yapacak. Ana yolların, bulvarların ve sokakların kapanmaması için aralıksız çalışacak olan ekipler, 50 farklı noktada hazır bekleyecek. 150 kişilik karla mücadele ekibi gece iki vardiya ve gündüzleri de dönüşümlü olarak kış boyunca çalışacak. 14 büyük 2 küçük kar kürüme aracı, 4 tuzlama aracı ile 7 JCB, 9 Bobcat ve 6 greyder ise ilçe genelinde farklı noktalara konuşlandırılarak, kış mevsimi boyunca ulaşımın sorunsuz yürümesini sağlayacak.Yenimahalle Belediyesi, tonlarca tuzu deposunda hazır tutuyor. Aşırı soğukla beraber kar yağışının fazla olması ile oluşan buzlanmayı önlemek için hazır tutulan tuz, karla mücadelede kazaların önüne geçmek için kullanılacak.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, başta kar küreme ve tuzlama araçları olmak üzere tüm hizmet araçlarını bakımdan geçirdi. Kışlık bakımları yapılan...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, başta kar küreme ve tuzlama araçları olmak üzere tüm hizmet araçlarını bakımdan geçirdi.

Kışlık bakımları yapılan araçların yağı, suyu, filtreleri, bujileri, fren tertibatları, silecekleri, hortumları, akü ve lastikleri kontrol edildi.

Aynı zamanda belediyenin karla mücadele ekipleri, her kış olduğu gibi bu kış da sürücülerin ve yayaların mağdur olmaması için 7 gün 24 saat mesai yapacak. Ana yolların, bulvarların ve sokakların kapanmaması için aralıksız çalışacak olan ekipler, 50 farklı noktada hazır bekleyecek.

150 kişilik karla mücadele ekibi gece iki vardiya ve gündüzleri de dönüşümlü olarak kış boyunca çalışacak. 14 büyük 2 küçük kar kürüme aracı, 4 tuzlama aracı ile 7 JCB, 9 Bobcat ve 6 greyder ise ilçe genelinde farklı noktalara konuşlandırılarak, kış mevsimi boyunca ulaşımın sorunsuz yürümesini sağlayacak.

Yenimahalle Belediyesi, tonlarca tuzu deposunda hazır tutuyor. Aşırı soğukla beraber kar yağışının fazla olması ile oluşan buzlanmayı önlemek için hazır tutulan tuz, karla mücadelede kazaların önüne geçmek için kullanılacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.