pendik escort bayan
ak

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Destek Ziyareti

09.02.2019 - 12:48, Güncelleme: 09.02.2019 - 12:48
 

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Destek Ziyareti

ANKARA (AA) - Anavatan Partisinden (ANAP) bir grup yönetici, görevine yeniden aday gösterileceği açıklanan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a ziyarette...

ANKARA (AA) - Anavatan Partisinden (ANAP) bir grup yönetici, görevine yeniden aday gösterileceği açıklanan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a ziyarette bulundu.Belediye Başkanı Yaşar, partinin eski İdare Amiri Mehmet Açıkgöz, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Vesile Şanalan, Yenimahalle İlçe Başkanı Vahap Demirdağ ile görüştü.Yenimahalle'nin sorunlarını bildiğini belirten Yaşar, "Yenimahalle'de yakaladığımız başarının altında ilçemi iyi tanıyor olmam yatıyor. 60 yıldır Yenimahalle'de yaşıyorum. İlçemizin her sokağını karış karış biliyorum. Hangi mahalleye ne yapılması gerektiğini biliyorum. Sorununu biliyorum, insanını biliyorum. Kaynaklarımızı verimli kullanıyorum. Harcadığım her kuruşun hesabını veririm, sizlerin parasını sizlere harcıyorum." ifadelerini kullandı.Açıkgöz ise Yenimahalle'deki belediye hizmetlerinden memnuniyet duyduklarını kaydederek, "Yenimahalle'nin bugün çehresi değişti, modernleşti. Oturmak için en çok tercih edilen bölgelerden oldu. Halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışı ile çalışan Fethi Başkan ile yola devam kararı aldık. Kendisine başarılar diliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
ANKARA (AA) - Anavatan Partisinden (ANAP) bir grup yönetici, görevine yeniden aday gösterileceği açıklanan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a ziyarette...

ANKARA (AA) - Anavatan Partisinden (ANAP) bir grup yönetici, görevine yeniden aday gösterileceği açıklanan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Yaşar, partinin eski İdare Amiri Mehmet Açıkgöz, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Vesile Şanalan, Yenimahalle İlçe Başkanı Vahap Demirdağ ile görüştü.

Yenimahalle'nin sorunlarını bildiğini belirten Yaşar, "Yenimahalle'de yakaladığımız başarının altında ilçemi iyi tanıyor olmam yatıyor. 60 yıldır Yenimahalle'de yaşıyorum. İlçemizin her sokağını karış karış biliyorum. Hangi mahalleye ne yapılması gerektiğini biliyorum. Sorununu biliyorum, insanını biliyorum. Kaynaklarımızı verimli kullanıyorum. Harcadığım her kuruşun hesabını veririm, sizlerin parasını sizlere harcıyorum." ifadelerini kullandı.

Açıkgöz ise Yenimahalle'deki belediye hizmetlerinden memnuniyet duyduklarını kaydederek, "Yenimahalle'nin bugün çehresi değişti, modernleşti. Oturmak için en çok tercih edilen bölgelerden oldu. Halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışı ile çalışan Fethi Başkan ile yola devam kararı aldık. Kendisine başarılar diliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Destek Ziyareti

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Destek Ziyareti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.