pendik escort bayan
ak

Yenilenen Renault Captur, Türkiye'de

Spor 28.05.2017 - 10:38, Güncelleme: 28.05.2017 - 10:38
 

Yenilenen Renault Captur, Türkiye'de

Renault'un yenilenen şehirli crossover modeli Captur, Türkiye'de yarından itibaren satışta olacak

İSTANBUL (AA) - Avrupa'nın en çok satan şehirli crossover modeli Renault Captur, daha çarpıcı bir stil ve yeni teknolojilerle yeniden tasarlanarak yarından itibaren Türkiye'de satışa sunuluyor.Renault'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin yenilenen şehirli crossover modeli Captur, Türkiye'de 29 Mayıs 2017'den itibaren 81 bin 450 liradan başlayan fiyatlarla satışta olacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, "B segmenti Türkiye'de binek otomobil pazarından yüzde 30 pay alıyor. B SUV, segmentten yüzde 9 pay alıyor. B SUV tek başına ise binek otomobil pazarında yüzde 3 paya sahip. Captur segmentinin başarlı modelleri arasında yer alıyor. 2016 yılını 3 bin 783 satış adedi ile kendi segmentinde 2'inci sırada tamamladı. Yenilenen tasarımı ve özellikleri ile Captur Türkiye pazarında başarısını sürdürecektir. Kadjar, Koleos ve Captur ile 2017 yılında Renault, SUV serisini tamamlamış oluyor." ifadelerini kullandı.
Renault'un yenilenen şehirli crossover modeli Captur, Türkiye'de yarından itibaren satışta olacak

İSTANBUL (AA) - Avrupa'nın en çok satan şehirli crossover modeli Renault Captur, daha çarpıcı bir stil ve yeni teknolojilerle yeniden tasarlanarak yarından itibaren Türkiye'de satışa sunuluyor.

Renault'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin yenilenen şehirli crossover modeli Captur, Türkiye'de 29 Mayıs 2017'den itibaren 81 bin 450 liradan başlayan fiyatlarla satışta olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, "B segmenti Türkiye'de binek otomobil pazarından yüzde 30 pay alıyor. B SUV, segmentten yüzde 9 pay alıyor. B SUV tek başına ise binek otomobil pazarında yüzde 3 paya sahip. Captur segmentinin başarlı modelleri arasında yer alıyor. 2016 yılını 3 bin 783 satış adedi ile kendi segmentinde 2'inci sırada tamamladı. Yenilenen tasarımı ve özellikleri ile Captur Türkiye pazarında başarısını sürdürecektir. Kadjar, Koleos ve Captur ile 2017 yılında Renault, SUV serisini tamamlamış oluyor." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.