pendik escort bayan
ak

Yeni Yılın Coşkusu Bonus'la Yaşanıyor

18.12.2017 - 15:13, Güncelleme: 18.12.2017 - 15:13
 

Yeni Yılın Coşkusu Bonus'la Yaşanıyor

İSTANBUL (AA) - Bonus sahipleri yılbaşı alışverişlerinden 70 TL bonus kazanırken, American Express Card sahiplerine "70.000 Membership Rewards Puan (MR)"...

İSTANBUL (AA) - Bonus sahipleri yılbaşı alışverişlerinden 70 TL bonus kazanırken, American Express Card sahiplerine "70.000 Membership Rewards Puan (MR)" hediye ediliyor.Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, 2018'e sayılı günler kala Garanti Ödeme Sistemleri, kredi kartı müşterileri için kampanyalar hazırladı.Yılbaşı kampanyası kapsamında Bonus sahipleri, 31 Aralık'a kadar Bonus üyesi iş yerlerinden market, akaryakıt, giyim ve kozmetik sektörlerinde yapacakları 100 TL ve üzeri ilk harcamada 10 TL, üçüncü harcamada 20 TL, beşincide ise 40 TL olmak üzere toplamda 70 TL bonus kazanıyor. Kart sahipleri, kampanyaya ilk harcamalarından önce "KAZAN" yazıp 3340’a SMS atarak veya BonusFlaş uygulamasından "Hemen Katıl" butonunu tıklayarak katılabiliyor.American Express Card sahiplerine ise 1 Ocak 2018'e kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, ilk 4 adet 300 TL ve üzeri alışverişlerinin her biri için 10.000'er Membership Rewards Puan, 5. alışverişleri için de 30.000 MR kazandırarak toplamda 70.000 MR hediye ediliyor. Kazanılan puanlar American Express Seyahat ve Concierge Hattı'nda uçak biletinden havaalanı transferine ve herhangi bir mağazada beğenilen bir ürünün satın alınması gibi tüm hizmetlerde 2 kat değerli olarak kullanılabiliyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen American Express Card sahiplerinin, ilk harcamadan önce "YENIYIL" yazıp 3340’a SMS göndermesi ya da BonusFlaş uygulaması üzerinden "Hemen Katıl" butonuna tıklaması yeterli oluyor.
İSTANBUL (AA) - Bonus sahipleri yılbaşı alışverişlerinden 70 TL bonus kazanırken, American Express Card sahiplerine "70.000 Membership Rewards Puan (MR)"...

İSTANBUL (AA) - Bonus sahipleri yılbaşı alışverişlerinden 70 TL bonus kazanırken, American Express Card sahiplerine "70.000 Membership Rewards Puan (MR)" hediye ediliyor.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, 2018'e sayılı günler kala Garanti Ödeme Sistemleri, kredi kartı müşterileri için kampanyalar hazırladı.

Yılbaşı kampanyası kapsamında Bonus sahipleri, 31 Aralık'a kadar Bonus üyesi iş yerlerinden market, akaryakıt, giyim ve kozmetik sektörlerinde yapacakları 100 TL ve üzeri ilk harcamada 10 TL, üçüncü harcamada 20 TL, beşincide ise 40 TL olmak üzere toplamda 70 TL bonus kazanıyor.

Kart sahipleri, kampanyaya ilk harcamalarından önce "KAZAN" yazıp 3340’a SMS atarak veya BonusFlaş uygulamasından "Hemen Katıl" butonunu tıklayarak katılabiliyor.

American Express Card sahiplerine ise 1 Ocak 2018'e kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, ilk 4 adet 300 TL ve üzeri alışverişlerinin her biri için 10.000'er Membership Rewards Puan, 5. alışverişleri için de 30.000 MR kazandırarak toplamda 70.000 MR hediye ediliyor.

Kazanılan puanlar American Express Seyahat ve Concierge Hattı'nda uçak biletinden havaalanı transferine ve herhangi bir mağazada beğenilen bir ürünün satın alınması gibi tüm hizmetlerde 2 kat değerli olarak kullanılabiliyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen American Express Card sahiplerinin, ilk harcamadan önce "YENIYIL" yazıp 3340’a SMS göndermesi ya da BonusFlaş uygulaması üzerinden "Hemen Katıl" butonuna tıklaması yeterli oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.